Horoscop SEPTEMBRIE 2020. O luna decisiva. Marte intra in retrograd! Avertizari pentru zodii la inceput de toamna!

Iata horoscop SEPTEMBRIE 2020. Asteapta-te ca luna SEPTEMBRIE sa fie una in care tragi linie si faci socoteli. Planetele se aliniaza astfel incat sa vezi in ce masura cuvintele, valorile, credintele s-au aliniat cu actiuniel, pasii facuti si pentru a pune lucrurile la punct.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 05:43
Horoscop SEPTEMBRIE 2020. O luna decisiva. Marte intra in retrograd! Avertizari pentru zodii la inceput de toamna!

Luna incepe cu o emotionala Luna plina in Pesti, in 2 septembrie, ceea ce va scoate in evidenta modul in care ii tratam pe ceilalti si felul in care suntem tratati. Pentru unii, aceasta Luna plina va insemna ca trebuie sa traseze anumite granite, fara a le considera egoism. Ziua de 5 septembrie este marcata de trecerea discreta a lui Mercur din Fecioara in Balanta cea corecta si obiectiva. La numai o zi distanta, iubitoarea Venus se muta in fascinantul si pasionalul Leu. Nu doar ca vei fi incurajat sa iubesti ceea ce este special la tine, dar ti se cere sa iti imaginezi cat de bine ar arata lumea daca toti oamenii ar fi tratati ca fiind speciali.

Lucrurile incep sa se schimbe in momentul in care Marte isi incepe miscarea retrograda de doua luni in incapatanatul Berbec.

Cu Marte retrograd, totul se misca incet. Ai timp sa-ti reevaluezi actiunile, sa-ti domolesti furiile si sa intelegi cum ar fi cel mai bine sa faci pasul inainte. Intre tranzitul direct al expansivului Jupiter in Capricornul cel ambitios din 12 septembrie si Luna noua in disciplinata Fecioara (17 septembrie), indiferent ce actiuni trebuie sa intreprinzi, nu te grabi. Ai rabdare si asuma-ti o responsabilitate personala. Cu atat mai mult cu cat si Saturn cel responsabil isi incepe tranzitul direct in Capricorn (29 septembrie).

Mai avem o doua mutari importante care inchid luna. Soarele se muta in Balanta, deschizand calea spre relatii si reciprocitate (22 septembrie). Iar Mercur se afunda in neinfricatul Scorpion (27 septembrie), fortandu-ne sa iesim din zona de confort sis a ne confruntam cu propriile umbre si frici.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2020. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, poate ca inima ta nu mai vrea ce-si dorea odata. Acum este momentul sa iti regandesti unde sa directionezi energia. Conectarea cu ceilalti iti poate aduce claritatea pe care o cautai. Ramai deschis. Fa loc si creativitatii in viata ta. Cauta modalitatile prin care te poti folosi de darurile tale. Generozitatea ta poate fi rasplatita mai mult decat crezi.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2020. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Draga Taur, aceasta esti impins sa iti examinezi relatiile de prietenie si relatiile intime. Daca te simti vinovat sau daca ti se pare ca obligatii inutile te-au tinut pe loc, este timpul sa abortezi mai onest situatia. Corecteaza cu dragoste mersul lucrurilor. Fii authentic. Intre timp vei primi si lumina verde pentru a merge mai departe intr-un proiect creativ, dar trebuie sa mentii lucrurile la secret, pentru o vreme. Cere ajutor numai atunci cand este nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.