Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodii găsesc ghetuţele pline de bani de Moş Nicolae

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ne rezervă astele, pentru prima jumătate a lunii decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

27 nov. 2023, 20:55
Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodii găsesc ghetuţele pline de bani de Moş Nicolae

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în prima jumătate a lunii decembrie 2023.

Berbec

Berbecul, într-adevăr, are foarte multe pe cap, are foarte multe lucruri de făcut la serviciu. Lucrurile se pot, cumva, complica, dar și agenda sa personală se poate complica, în așa fel încât este bine să se organizeze cum trebuie sau să ceară chiar și părerea unui șef, dar atunci când vede că nu se descurcă, să nu încerce să lase lucrul așa pe ultima sută de metrii și după să fie și certata. Este o perioadă cu bani pentru Berbec, atât ca și venituri, poate chiar și bonusuri. Se bazează ei pe niște bani.

Taur

Taurii sunt mai bine în această perioadă, dar nu este bine să facă execese, nu este bine să se obosească. Soarele în Segetător nu este niciodată energie foarte bună pentru Tauri, dacă încerci să îi mulțumești pe toți. Taurul își ia energie din faptul că este apreciat și i se recunosc meritele și este și renumerat, spune Cristina Demetrescu.

Gemeni

Gemenii, dacă au apucat să facă invitații pentru sărbători și să se organizeze așa într-un moment. Sunt doi gemeni, unul, la un moment dat, are chef de petreceri și se apucă de invitații, iar celălalt se trezește că nu are chef. Vorbesc de invitațiile la ei acasă. Nu îi sfătuiesc să facă asemenea invitații acasă. Sănătatea pentru Gemeni merge într-o direcție bună, se mai liniștesc puțin, pentru că a fost puțin stres pentru ei în ultima perioadă și își reglează balanța financiară, după o perioadă în care au cheltuit sau s-au îngrijorat din acest punct de vedere.

Rac

Racii sunt puțini critici și puțin nervoși, agitați la locul de muncă, pentru că viața lor personală e mult mai interesantă, mult mai colorată, poate se îndrăgostesc, poate se simt atrași de cineva, poate chiar au niște probleme pe acasă, cu copiii și vor să treacă mai repede locul de muncă. Cumva, se simte agitația lor. Dacă aveți un Rac coleg, lăsați-l în pace!

Leu

Leii cheltuie mult, ca de obicei, dar au copii capricioși care nu se bucură de ceea ce Leii le oferă, au iubite sau iubiți capricioși care nu se bucură de ceea ce le oferă. De fapt, Leul e foarte concentrat pe muncă și, cumva, și iubiții și copiii au dreptate, pentru că el încearcă să scape cu cadouri de prezența călduroasă din familie. Oricum, finalizează cu bine anul, iar asta îi aduce mută satisfacție, din punct de vedere profesional.

Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2023. Mercur retrograd strică Sărbătorile multor zodii. Cine va fi ca o oală sub presiune de Crăciun
Fecioară

Fecioarele trebuie să fie atente la niște accidente domestice, să nu cadă, să nu spargă, să nu se rănească și mai ales, atenție, că, conjuncția Soare-Marte, în zodia Segetătorului, două planete de foc în zodie de foc, începe sezonul incendiilor. Atenție la mici incendii, mici flame, dar și la opăriri. În același timp, ele trebuie să fie atente și la genul acestea de flame care se pot aprinde în familie cu unele subiecte mai sensibile, ca să aibă sărbători fericite.

Balanță

Balanța, în aparență, pare că se bucură de viață, că nu-i lipsește nimic, dar, cu toate astea, are ea niște griji, niște frământări în interior. Se preocupă, își face probleme, are anumite temeri și, cumva, Venus acolo este într-o zonă, care este triunghiul bermudelor al zodiacului. Devine foarte curioasă și, într-adevăr, s-ar putea să exagereze cu anumite lucruri, printr-o atitudine în care vrea să afle anumite informații, cumva, să pară că forțează puțin adevărul.

Scorpion

Scorpionii, din exces de zen și faptul că sunt foarte bine dispuși, sunt puși pe cheltuială, cheltuie destul de mulți bani, probabil fac chefuri, dau de băut, dar, în același timp, nu ar trebui să ofere bani împrumut, cuiva, care nu îi cere, doar se plânge de problemele pe care le are, pentru că s-ar putea să se bage unde nu le fierbe oala și să nu-i mai recupereze. Marte, undeva pe sectorul banilor, înseamnă bani care se pierd, spune Cristina Demetrescu.

Segetător

Segetătorii pot fi superficiali în această perioadă, tocmai din suprapunerea unor evenimente. De altfel, sunt puțin mai agitați, mai nervoși, încearcă să facă lucrurile mai repede și s-ar putea să nu le iasă bine, s-ar putea să le iasă prost. A doua săptămână s-ar putea să vină cu mai multe armonii. Prima săptămână vine cu foarte mult consum de energie și s-ar putea să resimtă epuizarea.

Capricorn

Capricornii se simt, cumva, salvatorii echipelor în care lucrează. Chiar și în timpul liber, se oferă să fie acolo, să scoată echipa la suprafață, să le ofere sfaturi și asta o fac cu consumul vieții lor personale. Cumva, cineva din imediatul anturaj al Capricornului s-ar putea să îi reproșeze că este mai concentrat pe problemele de serviciu.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să aibă niște bani puși deoparte, niște economii pentru lucruri foarte clare pe care le au de făcut, dar, cum începe sezonul sărbătorilor, au ispite din partea prietenilor care îi invită, îi cheamă. Vărsătorul ajunge la concluzia că are o viață și trebuie să se distreze.

Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni

Pești

O întârziere a unei autorizații, sunt niște dosare sau hârtii care nu vin la timp și sunt nemulțumiți, pentru să și-ar fi dorit să închidă anul cu toate aceste lucruri făcute și, cumva, să se apuce de la 1 ianuarie de treabă. Poate să fie vorba despre o autorizație de construcție. Toate lucrurile acestea și toate întârzierile astea sunt spre bine, pentru că au timp să mai pună cap la cap unele detalii care i-ar fi scăpat. Nu este nimic întâmplător, potrivit astrologului Cristina Demetrescu.