Horoscop Cristina Demetrescu. Cele 4 zodii care vor avea o lună de coşmar în iulie 2022

Cristina Demetrescu a lansat câteva semnale de alarmă pentru unele dintre zodii. Luna iulie 2022 își va pune amprenta mai ales asupra ultimelor zodii ale horoscopului european.

27 iun. 2022, 17:29
Horoscop Cristina Demetrescu. Cele 4 zodii care vor avea o lună de coşmar în iulie 2022

Horoscop Cristina Demetrescu. Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii sunt vizați de câteva schimbări interesante și se vor confrunta mai degrabă cu probleme sentimentale în perioada imediat următoare.

Fecioarele care pornesc într-o călătorie în săptămânile care urmează trebuie să se asigure că nu le lipsește absolut nimic. Pot obține anumite autorizații importante, însă sunt nevoite să fie foarte atente la starea lor de sănătate. Există risc de disconfort pe plan medical în vacanță.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 iunie – 3 iulie 2022. Luna Nouă aduce tensiuni în carieră
Se poate îmbunătăți relația cu șefii. Multe Fecioare devin mai deschise și mai conciliante. Când vine vorba de iubire, aici astrele nu sunt foarte bune cu ele. Dragostea cu sila nu se poate!

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologa are câteva sfaturi și atenționări și pentru Balanțe. Acestea nu pot avea totul de partea lor, așa că trebuie să aleagă ce își doresc cu adevărat. Nu pot avea și zona de confort, dar și Luna de pe cer! Sunt obligate să plătească un preț pentru a le fi bine, dar nu pot câștiga pe toate planurile.

Luna noua in Rac 2022. Ce zodii îşi pun inima pe tavă? Schimbări spirituale importante!
Nativii de aer trebuie să fie extrem de atenți la relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, fie că e vorba de șefi sau unul din părinți. Se pot complica dialogurile.

Horoscop Cristina Demetrescu. Scorpionii dau de necaz în familie. Cele mai multe certuri pornesc de la bani. Persoana iubită le poate face zile fripte. Se pot simți atacați de partenerul de viață. Motivul? Nu știu în ce să investească o anumită sumă de bani.

Pentru Săgetători, și aceștia pe lista atenționărilor Cristinei Demetrescu, iulie e o perioadă adâncă sufletește. Apar tot felul de situații în zona mistică a existenței lor. Unele subiecte extrem de sensibile trebuie confruntate, trebuie atacate, a povestit Cristina Demetrescu la Vorbeşte lumea.


loading...