HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Ceva malefic influenţează astrograma multor zodii, este un vârtej care se amplifică

Publicat: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018 17:33 // Actualizat: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018 17:33 // Sursa: romaniatv.net

Cristina Demetrescu a spus previziunile generale pentru luna decembrie, conform horoscopului. În luna cadourile se vor debloca foarte multe lucruri, după ce Mercur va ieşi din retrograd pe 6 decembrie. Se mişcă totul pentru mulţi nativi şi luna decembrie în sine este una foarte relaxată. În acelaşi timp, astrologul Cristina Demetrescu anunţă că în această perioadă nu este bine să pleci din ţară.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Este perioada în care oamenii au şanse de a se cunoaşte pe sine: „Toate problemele care apar vin pentru că nu se fac conexiunile. Fiecare după inspirație ar putea să afle care este rostul lor. Până să ți se întâmple niște lucruri, ai foarte multe semne înainte și ai multe de ales. Mulți nu ne legăm de aceste semne, ne legăn de trecut, de un cârlig unde suntem undeva agățați.

Horoscop Mariana Cojocaru 2019: An dificil, KARMA NEGATIVĂ şi trei planete retrograde aduce cumpene pentru multe zodii

Destinul are posibilitatea de ne corecta mersul în viață. Unii întârzie, alții se grăbesc. Nu simte doar cine nu vrea să simtă, prin asta se descrie Racul. Este foarte importantă luna aceasta pentru cei care vor să-și găsească dragostea. O femeie la 40 şi ceva de ani rămâne însărcinată. Regăsirea cu familia, iertarea, discuţiile care trebuie purtate. Axa din Capricorn vorbeşte despre părinţi, bunici."

"Capricornul vine cu acel „trebuie" şi ce au învăţat. Este bine să muncim, dar să o facem cu drag. Să resepctăm reguli, dar să avem grijă şi de noi.

Este un vârtej în care ne aflăm. Este greu să nu ţii cont de ce se întâmplă în jurul tău. Nu e bine să alegi să pleci din ţară! Este interesant ce ne aduce urmăroare aperioadă şi cum putem să ne regăsim. Luna neagră în Vărsător nu te lasă să vezi viitorul„, a spus Cristina Demetrescu.

Totodată, previziunile Cristinei Demetrescu pentru luna decembrie spun că şi din punct de vedere financiar se vor clarifica multe lucruri: „Sunt lucruri care te blochează, oameni care au acest malefic pe harta lor natală. Ei nu înţeleg ce urmează în viitor. Mercur nu mai e retrograd şi se vor debloca nişte lucruri, vin nişte răspunsuri şi apar nişte informaţii. Se clarifică lucruri din punct de vedere financiar. Luna decembrie este mult mai relaxată.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7612
RON
25 May
noapte 12 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H