Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023. Ce zodii au parte de un Crăciun fantastic! Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ne rezervă astele, pentru a doua jumătate a lunii decembrie 2023.

11 dec. 2023, 18:00
Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023. Ce zodii au parte de un Crăciun fantastic! Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în a doua jumătate a lunii decembrie 2023.

Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți la călătorii, la documente, la acte. Să fie atenti că, în momentul în care ai plecat și ai pierdut un document, buletinul, pașaportul, nu este bine. Atenție la depunerea unor dosare în această perioadă, să nu aibă probleme cu autoritățile. Dacă au examene, să-și programeze, cumva, sesiunea de după, să-și calculeze timpul în așa fel încât să nu întârzie și să aibă probleme dintr-o proastă organizare.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023 Taur

Socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg pentru cei din zodia Taur. Taurul se entuziasmează puțin cam tare. Dacă pleacă, dacă călătorește, să fie atent, pentru că are nevoie de ceva bani în plus, pentru că sunt niște cheltuieli în plus puțin mai mari și chiar dacă nu pleacă, tot cheltuie. Poate așteaptă de la vreun nepot să vină plicul cu bani. Să nu își facă socoteli, deoarece nu sunt foarte corecte în această perioadă și s-ar putea să aibă nevoie de un mic fond de rezervă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Mercur e retrograd în zona relațiilor! Cum se încheie prima parte a lunii decembrie 2023, pentru fiecare semn zodiacal

Gemeni

Gemenii regretă anumite cumpărături pentru că nu le fac din suflet. Atenție, puneți mai mult suflet în cumpărături. Dacă ai acasă pe cineva mai fițos, de exemplu, întreabă-l mai bine ce își dorește ca să știi sigur și să-i faci omului o surpriză plăcută. Atenție la bani ca să nu duceți lucrurile înapoi.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023 Rac

Mercur retrograd pentru zodia Racului este pe casa căsătoriei, astfel că este posibil să fie anumite discuții, își mai aduc aminte de lucruri, ceea ce nu este rău, dar, pentru Raci, nu este bine să semneze contracte acum, înainte de sărbători și să lase lucrul acesta după anul nou. Aici mă refer la contracte de muncă.

Leu

Zodia Leului poate să atingă puțină epuizare, muncește foarte mult dar fără chef. După ce muncește mult și fără chef, ar bea o bere, ar sta până mai târziu și riscă să ajungă și la spital din această cauză.

Citește și: Horoscopul fericirii. Zodia care va încheia 2023 cu portofelul plin de bani. Norocul le surâde la final de an

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023 Fecioară

Fecioara încearcă să își facă puțină curățenie în emoții, în sentimente, așa simte. Poate discută cu copiii, poate discută despre copii, poate discută cu iubitul, iubita, dar nu este o perioadă foarte bună cu Mercur retrograd să vorbim despre viitor. Viitorul trebuie să-l lăsăm, cumva, să se întâmple. Pentru zodia Fecioară, pentru că este zodia gospodinelor ar fi o lovitură sub centură, mercurul retrograd, undeva pe sectorul căminului, le prinde nepregătite de sărbători, cu curățenia, ordinea. Asta este problema Fecioarelor.

Balanță

Balanța ar putea să se organizeze puțin mai pe lângă casă, pentru că nu simte neapărat nevoia să plece. Mercurul retrograd le trage spre casă, indiferent de ce își propun. Este posibil să nu mai aibă chef de călătorit, poate din oboseală, poate este o mică depresie de sezon, dar să încerce să nu facă lucruri pentru alții, ci să le facă pentru ele, cumva să recupereze mai multă energie.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023 Scorpion

Scorpionii nu ar trebui să se grăbească, pentru că riscă să ia amenzi în această perioadă. Trebuie să calculeze mai bine tot ce au de făcut și cheltuielile pe care vor să le facă și să ia în calcul și aceste mici amenzi sau bani care se duc pe te miri ce.

Segetător

Segetătorii se gândesc și se răzgândesc dacă să organizeze în această perioadă ceva cu fast sau ceva mai modest. Din această cauză pierd și timpul, încurcă și lucrurile și îi încurcă și pe alții, în această perioadă.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2023 Capricorn

Capricornii sunt prinși în discuții care nu sunt foarte pe sufletul lor, pe placul lor. probabil sunt martorii unor situații, ai unor evenimente. Pe ultima sută de metrii nu își ating standardele și asta se întâmplă probabil din oboseală, fie pur și simplu că au ajuns undeva la o limită. Și dacă ar răci și nu mai ajung la lucru este același lucru.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă mai multă grijă cu temperatura corpului, să nu se expună la frig. S-ar putea să braveze puțin mai mult în această perioadă și riscă răceli, gripe, le scade puțin imunitatea și nu se simt foarte bine. Vor exista discuții confuze în cercul de prieteni.

Pești

Peștele își respectă toate tradițiile, respectă pe toată lumea, face vizite, dar nu este acolo, este cu gândul în altă parte, la proiectele care nu se derulează foarte bine pe ultima sută de metrii, vorbesc de cele profesionale. Peștii nu se bucură de lucrurile mici.