Horoscop biblic. Zodiile protejate şi când e Mercur retrograd. Cine este atras de forţele răului

Potrivit Bibliei, cei 12 fii ai lui Iacob au fost impartiti in 12 triburi. Din cele 12 triburi, 11 aveau teritorii in Israel, in timp ce tribul lui Levi, cel de-al 12-lea trib, trebuia sa serveasca in Templul Sfant. Triburile corespund celor 12 semne ale zodiacului si celor 12 luni ale anului.

13 iun. 2022, 17:12
Horoscop biblic. Zodiile protejate şi când e Mercur retrograd. Cine este atras de forţele răului

HOROSCOP BIBLIC Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Gad (Berbec: 21 martie – 20 aprilie) Fire comunicative si foarte sociabila,barbatul Gad are foarte multi prieteni si cunostinte. Pentru el familia conteaza foarte mult si face tot posibilul sa o tina cat mai aproape de el. Inteligent si destul de incapatanat, este intotdeauna cu un pas inaintea problemei, reusind astfel sa treaca peste fiecare hop al vietii. Ii place sa fie intotdeauna primul si de cele mai multe ori isi dedica cel mai mult timp vietii profesionale. Pe plan sentimental da dovada de multa pasiune, insa uneori uimeste prin gelozie si posesivitate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ephraim (Taur: 21 aprilie – 21 mai) Barbatul din Ephraim este o fire calma, devotata si destul de sensibila. Se indragosteste destul de repede, fiind genul de persoana care se ataseaza foarte repede de o persoana. Egoist si pasionat de lux, pentru el confortul joaca un rol foarte important, facand tot posibilul pentru a se asigura ca va avea un viitor frumos, in care nu va duce lipsa de nimic. Uneori este destul de incapatanat si uraste sa fie contrazis, considerand ca el are dreptate. In relatii este o persoana destul de sensibila si impulsiva. Are nevoie de dragoste, sprijin si intelegere din partea partenerei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Benjamin (Gemeni: 22 mai – 21 iunie) Fire matura, inteligenta si curajoasa, barbatul din zodia Benjamin da dovada de sinceritate si siguranta in tot ceea ce face. Este onest si foarte deschis la nou, adaptandu-se destul de repede in conditii de criza. Ii place provocarea si de aceea cauta tot timpul sa fie supus unor incercari dificile, dand dovada de multa maturitate si siguranta in rezolvarea problemelor. Independent si dornic de aventura, infidelitatea este pentru el mai mult o necesitate decat o placere. Insa, in momentul in care se indragosteste cu adevarat se schimba total, dedicandu-se in intregime partenerei.

Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în aşa fel încât să le fie lor bine
Rac (22 iunie – 22 iulie)

Issachar (Rac: 22 iunie – 22 iulie) Fire sensibila, sincera si prietenoasa, barbatul nascut sub semnul Issachar este foarte atasat de familie si prieteni. Liber si dornic de aventura, incearca din rasputeri sa se bucure de fiecare moment frumos al vietii, dorindu-si cu disperare sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Chiar daca da dovada de seriozitate si pare o fire puternica, in realitate are nevoie de sustinere morala si suport. In relatii este foarte pasional si romantic, facand tot posibilul pentru a isi multumi partenera.

Horoscop biblic Leu (23 iulie – 22 august)

Judah (Leu: 23 iulie – 22 august) Barbatul nascut sub semnul Judah este incapatanat, sincer si destul de posesiv. Fire impunatoare si directa, cauta cu disperare sa se afirme pe plan profesional. El duce o lupta cu propria persoana, incercand de fiecare data sa se autodepaseasca. Ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie ascultat de fiecare data cand isi exprima parerea si, uneori, da dovada de superioritate fata de cei din jurul sau. In relatii este o fire pasionala si foarte sentimentala, care ar face orice pentru a se bucura de o dragoste adevarata.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Naphtali (Fecioara: 23 august – 21 septembrie) Barbatul nascut in Naphtali este o fire sensibila, prietenoasa si foarte deschisa la nou. Destul de timid si sincer, este apreciat pentru corectitudinea sa si pentru faptul ca este onest cu persoanele din jurul sau. El duce o lupta cu propria persoana, incearcand sa se autodepaseasca din punct de vedere intelectual. In relatii este foarte fidel si se dedica in intregime partenerei. Se ataseaza destul de repede de femei, preferand relatiile de lunga durata.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Asher (Balanta: 22 septembrie – 22 octombrie) Barbatul din zodia Asher este o fire amabila, sociabila si destul de sensibila. Foarte sincer si prietenos, el are numerosi prieteni si cunoscuti, care ar face orice pentru a il ajuta atunci cand se afla in impas. In fata unei probleme dificile isi pierde cumpatul si se simte neputincios, cu greu reusind sa aplaneze un conflict. In relatii este o fire pasionala, care adora flirtul si distractia. Libertin din fire, ii plac relatiile de scurta durata, in care nu se simte sufocat.

Horoscop biblic Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dan (Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie) Barbatul din zodia Dan este o fire ambitioasa, directa si destul de energica. Incapatanat si insensibil, reuseste sa isi jigneasca prietenii, chiar daca nu intentioneaza acest lucru. Uneori da dovada de viclenie si cauta cu disperare sa isi atinga scopurile. In dragoste, este tipul de barbat care vrea sa ramana burlac. El cauta independenta si, in acelasi timp, fidelitate din partea partenerei. In momentul in care este inselat, devine impusiv si volent, fiind dominat de dorinta razbunarii.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Manesseh (Sagetator: 22 noiembrie – 20 decembrie) Barbatul din zodia Manesseh este o fire deschisa, prietenoasa, cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Intuitiv si plin de viata, ii place sa aiba foarte multi prieteni si cunostiinte. In relatiile cu cei din jurul sau are un temperament puternic, de cele mai multe ori ajungand sa ii manipuleze pe cei cu care intra in contact. In dragoste este o fire libera, care cauta distractie si independenta. Nu ii plca relatile de lunga durata, plictisindu-se destul de repede de partenera.

Horoscop biblic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zebulun (Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie) Barbatul din Zebulun este dominat de ambitie, imaturitate si incapatanare. El are aspiratii inalte in ceea ce priveste viata profesionala si face tot ce le sta in putere pentru a se afla la conducere si a da ordine. Ii place sa simta ca detine puterea si se simte atras de lux si confort. In viata sentimentala, este destul de pasional si gelos. Cauta atentie din partea partenerei, dorindu-si sa se simta iubit si apreciat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ruben (Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie) Barbatul nascut in zodia Ruben este o fire destul de idealista si foarte prietenoase cu cei din jurul sau. Chiar daca pare puternic si distant, in realitate este foarte sensibil si emotiv. Aceasta masca a sa este purtata din cauza temerii pe care o are: ii este frica sa nu fie ranit si nu vrea sa sufere. Foarte dur cu propria persoana, incearca din rasputeri sa se autodepaseasca pe plan intelectual si de aceea se implica in foarte multe proiecte. In relatii este o fire instabila, care reuseste sa isi surprinda partenera de fiecare data.

Horoscop special. Patru zodii care au Divinitatea de partea lor. Sunt păzite de îngeri în vreme de Mercur retrograd. Nimic nu le stă în cale!
Horoscop biblic Pești (19 februarie – 20 martie)

Simeon (Pesti: 19 februarie – 20 martie) Barbatul nascut sub semnul Simeon este o fire deschisa la nou, inteligenta si plina de viata. Prietenos si foarte vorbaret, reuseste foarte repede sa se faca placut intr-un cerc nou de prieteni. In relatiile cu cei din jurul sau da dovada de sinceritate exagerata si, chiar daca nu intentioneaza, ajunge sa isi raneasca persoanele dragi din aceasta cauza. Romantic si foarte loial, se indragosteste destul de repede, atasandu-se imediat de partenear. Pentru el atentia, fidelitatea si respectul sunt pilonii pe care se construieste o relatie adevarata.