Horoscop Cristina Demetrescu. Mercur retrograd, mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă şi la accidente.

Horoscop Mercur retrograd, 20-30 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Atenţionare de sănătate pentru Gemeni, Peştii sunt în lumea gafelor.

20 apr. 2023, 20:31
Horoscop Cristina Demetrescu. Mercur retrograd, mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă şi la accidente.

Horoscop Cristina Demetrescu. De joi, Mercur este în retrogradare până pe 14 mai. Urmează o perioadă prielnică pentru noi începuturi, dar şi cu atenţionări pentru o parte din nativi.

„Din 20 aprilie avem două evenimente foarte importante: o eclipsă totală de Soare pe Taur şi Mercur retrograd, care va ţine de pe 20 aprilie până pe 14 mai, tot pe zodia Taurului.

Mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă, atenţie la accidente. În tot cazul, este o perioadă în care nu trebuie să ne ambalăm foarte tare”, a avertizat astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecii trebuie să fie mai atenţi la sectorul financiar. E bine să încerce să-şi stabilească un echilibru şi un balans financiar pe termen mai lung. Mai ales că eclipsa de Soare vine şi cu surprize întotdeauna, nu cheltuim impulsiv.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Taur

Taurul poate să aibă nişte evenimente în viaţa personală. Eclipsele nu sunt ceva de rău şi nici de bine, sunt nişte energii care declanşează după suflet anumite evenimente în viaţa personală. Aceşti nativi sunt un pic impulsivi, atenţie şi la dezechilibrele alimentare.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, Mercur retrograd implică boli cronice cu tratamente pe o perioadă îndelungată. Deci, atenţie la zona sănătăţii, dar şi la hoţi – hoţi de buzunare, hoţi de suflete, hoţi de inimi şi persoane care stau sub semnul duşmanilor ascunşi. Şi persoane care se dau buni prieteni şi te iubesc îţi pot da sfaturi proaste şi, atunci, mai bine îţi vezi de viaţa ta.

Horoscop Minerva. Ce zodii vor avea noroc, cine rămâne fără bani, cine primeşte inelul. Previziuni neaşteptate pentru tot anul 2023

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Rac

La fel şi la Raci, forul universal al prietenilor unde fiecare e de altă părere nu ajută Racul în această perioadă, deşi el simte nevoia să se consulte, să ceară o părere, pentru că este nesigur pe emoţiile lui, pe ceea ce simte. Dar Racul are ajutor de la Saturn, din zodia Peşti, care este într-o perioadă de evoluţie pe cont propriu. De aceea, dacă se raportează mai mult la ceilalţi, s-ar putea să ia decizii greşite.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Leu

Pentru Lei, apar nişte şanse majore din punct de vedere profesional, dar Mercur retrograd le poate amâna. Să fie atenţi Leii care au funcţii de decizie, pentru că pe Mercur retrograd şi pe eclipsă s-ar putea să se supere la un moment dat şi să ia decizii radicale. Atenţie şi la relaţia cu taţii şi cu tot ce ţine de autorităţi.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să fie un pic mai atente la călătorii, poate chiar în afara graniţelor ţării. Vorbim despre Mercur retrograd, despre consum mare de energie la drum, la examene, pentru că vor să înveţe, să muncească, dar să se gândească în viitor dacă chiar merită să-şi consume nervii pe tot felul de diplome pe care le obţin, le pun acolo şi nu le folosesc la nimic.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Balanţă

Balanţa e bine să fie un pic mai atentă, mai ales cele care au economii subterane, care câştigă banii legal, care plasează sau dau banii fără hârtii, pentru că tot ce ţine de zona aceasta mai ocultă a banilor, sau chiar plasarea lor în monede virtuale, este destul de riscantă, păguboasă. La modul general, Balanţele să fie atente cu energia din această perioadă a Taurului, pentru că se numeşte casa morţii şi a renaşterii, iar energia este foarte slabă.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, dacă este cazul să joace poker cu soţia sau cu partenera de viaţă, cărţile mai bune nu sunt la ei, motiv pentru care Scorpionul ori joacă la cacealma, ori are nevoie de timp mai mult să-şi convingă partenera. Deci, este vorba despre aceste parteneriate, nu neapărat foarte apropiate, dar de oameni de care Scorpionul are nevoie, pe care se poate baza şi de la care primeşte ajutor. Eclipsa poate să genereze nişte fenomene imprevizibile şi să nu fie acel om lângă Scorpion atunci când este nevoie. Mai ales când este vorba de chestiuni patrimoniale, acolo este o problemă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Săgetătorii au Taurul undeva pe sectorul activităţii profesionale şi, dacă vorbim de Mercur retrograd, atenţie la treaba pe care trebuie să o facă bine şi temeinic. Este posibil să fie puţini obosiţi, este şi zona sănătăţii, iar la ei poate fi vorba despre tratamente care nu dau rezultate, care trebuie duse pe termen mai lung. Atenţie şi la accidente. În rest, e nevoie de odihnă şi puţină mâncare de Paşte.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

Capricornii au un impact major al eclipsei în plan sentimental, dar nu toată lumea care se iubeşte se şi înţelege. Vorbim aici de un Mercur retrograd care îi pune puţin în contradictoriu pe cei care se îndrăgostesc, iar inspiraţia pentru cei mai creativi este acolo, dar trebuie foarte multă răbdare.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, de la o mică reparaţie în casă, este posibil să avem nevoie de o întreagă renovare. Aşa că cel mai bine ar fi să înceapă să facă aceste lucruri după eclipsa din luna mai, pentru că mai avem una, deci nu în această perioadă. Nu se fac aceste schimbări în perioada când Mercur retrograd e pe casa ta, pentru că vorbim şi de bani foarte mulţi pe care îi aruncăm.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Peşti

Peştele este în lumea gafelor în acestă perioadă. Să fie foarte atenţi la ce spun, ce vorbesc pentru că s-ar putea ca din cauza lui Mercur retrograd să trebuiască să explice, să-şi ceară scuze, unii s-ar putea să fie daţi în judecată pentru tot felul de lucruri spuse sau scrise sau să se folosească cineva de semnătura lor ori să pună o semnătură unde nu trebuie şi, atunci, să se creeze nişte complicaţii de la o mică neatenţie, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea Vorbeşte lumea.