Horoscop Cristina Demetrescu. Se schimbă axa destinului, două zodii primesc lovituri de la astre! Ce se întâmplă până în 2026

Horoscop Cristina Demetrescu: Cum va arăta anul 2023 în continuare și ce evenimente majore la nivel planetar ar putea avea loc în 2024 și 2025? Până în 2026, totul va arăta diferit!

27 mai 2023, 21:22
Horoscop Cristina Demetrescu. Se schimbă axa destinului, două zodii primesc lovituri de la astre! Ce se întâmplă până în 2026

Horoscop Cristina Demetrescu: Vin tensiuni majore pentru zodii, urmează o perioadă un pic mai tensionată. Sunt niște planete un pic mai turbulente până pe 12 iunie. Pluto e o planetă grea, care a intrat în Vărsător după 250 de ani. Ciupește puțin din zodia Vărsătorului, dar Vărsătorul poate genera foarte multă anarhie, pe unele aspecte astrale.

Dincolo de faptul că generează înfundături, la nivel de conștiințe colective, se mai creează unele tensiuni, distrugeri, anarhii sociale, revolte. Se mai încing spiritele. Se pot genera și fenomene naturale care nu sunt cele mai simpatice. Le vom depăși undeva la jumătatea lunii iunie. Anul ăsta, 2023, aduce o epopee a relațiilor. Se schimbă axa destinului. O să ieșim un pic din paradigma banilor, mai ales că își face apariția și Jupiter, marele benefic.

Horoscop Cristina Demetrescu. Saturn e acum în Pești și ea ține foarte mult de cercetare, sănătate și vindecare. Saturn e o planetă care se numește planeta-profesor. E responsabilă cu tot ce ține de cercetare, așadar. Saturn în Pești, până în 2026, va aduce niște provocări omenirii. Deznodământul acestor ani pot produce descoperiri.

Acum 150 de ani când Saturn și Neptun s-au întâlnit în Pești s-a descoperit anestezia, exact pe acest tranzit. Fiind zodia Pești în prim-plan, se închide un ciclu al suferinței. Acum 150 de ani, s-a închis un ciclu al suferinței. Cele două planete vor pune capăt unor suferințe, ce fel de suferințe, vom vedea.

Gemenii fac schimbări profesionale
Berbecii trebuie să aibă grijă la sănătate, că îl au pe Saturn timp de trei ani. E bine să facă lucruri diferite cu viața lor. Sunt niște scheme care pot feri Berbecul de problemele de sănătate. Tot el are și o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Horoscop Cristina Demetrescu. Taurii trebuie să fie și ei atenți la sănătate, mai ales din 12 iulie. Atenție la problemele legate de ochi, accidente, nas, sinusuri. Ei sunt norocoși, pur și simplu, căci îl au pe Jupiter, marele benefic, dar trebuie să aibă mai mult curaj.

Gemenii termină o perioadă mai grea. Pentru ei, urmează vindecare. Se pune punct la o serie de încercări. Urmează schimbări în viața lor din punct de vedere al orientării profesionale. Noua energie le dă suflu pentru a încerca lucruri noi.

Horoscop special. Cele 5 zodii care se vor îmbogăţi pana în anul 2024, se deschid sertarele cu bani!
Racii se îndreaptă spre noi orizonturi
Racii sunt într-un moment de ajutor. Cunosc persoane care îi promovează. Au terminat o perioadă de schimbare. Mulți nu au prea făcut schimbările necesare, căci vorbim despre o zodie conservatoare. Vine o perioadă în care trebuie să se îndrepte spre noi orizonturi.

Horoscop Cristina Demetrescu. Leii trebuie să fie atenți la tranzitul Lunii Negre. Este o mică ispită, care îi face să fie mai fluctuanți în stările și ideile pe care le au. Luna Neagră poate aduce orbire, dar nu la propriu, ci la figurat.

Fecioarele au drumuri noi în față, călătorii în străinătate, studii, aventură spirituală, expansiune. Ele se tem de multe ori să facă niște pași, dar acum nu ar trebui să se mai teamă. Trebuie să fie pregătite pentru schimbare. Durează un an și jumătate de schimbări. Probleme de ordin conjugal pot apărea, în schimb.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Scorpionii scapă de niște tranzite delicate
Balanțele o să aibă o perioadă bună din punct de vedere relațional, conjugal, financiar. E vorba și de anumite parteneriate, dar după 12 iulie, karma intră în această zodie. Se va pune accentul mai mult pe partener, pe o căsătorie.

Mihai Voropchievici anunţă despărţiri amoroase: „Perioade mari de agitație. Mai au și câte o karmă negativă”
Scorpionii au o perioadă bună partenerial. Mai au până pe 12 iulie Nodul Sud karmic. Vor scăpa de niște tranzite mai delicate. Se eliberează, se ușurează. E un an în care răsare soarele și pe strada lor. Au o perioadă interesantă sentimental. Se maturizează.

Săgetătorii sunt mai pe low, adică Saturn în Pești îi obligă să se ocupe de casă, de sănătate, de lucrurile domestice. Unii se pot muta în altă casă.

Horoscop Cristina Demetrescu: Vărsătorii se eliberează de niște greutăți
Capricornii au și ei o perioadă fastuoasă din punct de vedere emoțional. Jupiter intră după 12 ani pe casa iubirii și a copiilor. Unde este dragostea mai apar și copii, atenție.

Vărsătorii au și ei o perioadă de eliberare, cu excepția lui Pluto, care poate să aducă mici tensiuni. S-ar putea să dorească să crească, să investească, să cumpere, să stabilească ce vor face la pensie.

Horoscop Cristina Demetrescu. Peștii, dincolo că îl au pe Saturn, planeta-profesor, trebuie să se ridice, să devină mai puternici. Să se îndrepte către cauzele mari, nu către cauzele mici. Au perioadă bună de a deveni independenți, de a nu mai depinde de cineva. Își cumpără o mașină, poate, fac achiziții importante.

Previziunile Cristinei Demetrescu au fost realizate în cadrul podcastului „Vin de-o poveste” realizat de Radu Țibulcă pe YouTube.