Mihai Voropchievici anunţă despărţiri amoroase: „Perioade mari de agitație. Mai au și câte o karmă negativă”

Zodiile care trec prin mai multe despărțiri amoroase. Mihai Voropchievici a dezvăluit zodiile care trec prin mai multe despărțiri și divorțuri.

27 mai 2023, 16:18
Mihai Voropchievici anunţă despărţiri amoroase: „Perioade mari de agitație. Mai au și câte o karmă negativă”

Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru toate zodiile, potrivit fanatik.ro. Berbecul, care e impulsiv și încăpățânat, nu se maturizează foarte repede. E foarte responsabil, muncitor, reușind să facă tot ce și-a propus în viață. El începe munca de la vârste foarte fragede.  Reușește să se afirme în domeniul pe care îl alege el. El e nativul care se gândește rapid cum să-și facă o familie. De aceea, e veșnic în căutări. Berbecul se maturizează începând cu vârsta de 25 de ani, până la 35. Sunt, totuși, și Berbeci care s-au grăbit în viața lor și s-au căsătorit de foarte timpuriu.

Taurii nu caută să alerge după munci în plus. Nu va alerga după al doilea job niciodată. După 30 de ani, începe să intre în crize. Criza de timp îi obligă să se focalizeze asupra carierei, în primul rând, apoi asupra întemeierii unei familii. Vor o familie serioasă, de durată, cu toate beneficiile care pot apărea. Realizarea lor pe plan profesional se face în jurul vârstei de 40 de ani, la fel și pe plan personal.

Gemenii își iau viața în piept încă de la vârste fragede. Fiind mai precoce, de felul lor, fac totul într-un mod serios încă de la 19-20 de ani. Își stabilesc clar prioritățile și se gândesc serios la ce vor să facă în timpul vieții. Își urmăresc liniștiți drumul, fiind adepții pașilor mici. Reușesc să își finalizeze toate obiectivele pe care și le-au propus. Prin experiență, ei fiind și o zodie dublă, de multe ori au mintea cea din urmă și se restrâng la o parte din activități calapodându-se pe una singură. Fac parteneriate greu, foarte greu. Bineînțeles că în zodia Gemenilor mai sunt și Gemeni care mai au și câte o karmă negativă. Până stabilesc o familie, mai trec prin divorțuri, prin mai multe legături neconsfințite oficial. Perioada lor de afirmare și de împlinire este intervalul de la 20 de ani la 35 de ani. Este un interval destul de lung.

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Mihai Voropchievici anunţă cine are belşug şi noroc cu carul, cine merge şi vara pe gheaţă subţire

Racii trec prin perioade mari de agitație și de căutări febrile, ca mai apoi să se poată așeza la casa lor, reușind uneori, foarte devreme, dar alteori până la 35 de ani. Vor să construiască ceva, dar ceva durabil și frumos, dar numai când au găsit persoana potrivită. Sunt firi foarte inteligente și creative și de asta vor beneficia de niște trăsături morale, trăsături de caracter cu care ies în evidență. Intervalul cel mai optim pentru a definitiva totul profesional este 20-35 de ani. Sunt și excepții care de multe ori întăresc regula.

Horoscop Mihai Voropchievici. Leii fac parte din categoria de zodii serioase și nu-și pierd timpul cu fleacuri. Nu își irosesc timpul făcând lucruri inutile. Nu au timp de pierdut, niciodată. Și-au asumat și își asumă tot felul de responsabilități. Își aleg drumul în viață cu multă seriozitate. Perioada de succes și glorie e mai lungă decât a altor zodii. Nu se dau bătuți ușor. Leul au parte de glorie în cei mai mulți ani: de la 20 de ani până la 45.

Fecioarele sunt printre acele zodii liniștite. Nu-și fac griji asupra viitorului și, întotdeauna, știu că au noroc și mizează pe norocul pe care îl au. Au destul timp să-și croiască drumul dorit în viață. Problema este că se urnesc mai greu. Cu toate astea, când au pornit la drum, reușesc să îi ajungă pe ceilalți din urmă și să-i depășească. Au multă putere de muncă și nu cedează cu una, cu două în fața greutăților. Fecioara le depășește pe celelalte două zodii de pământ la capitolul anduranță. Caută să construiască în jurul ei bunăstarea necesară pentru tot parcursul vieții. În vederea unei căsătorii, Fecioarele fac imprudențe și se pot căsători foarte devreme. Sunt firi mai suspicioase și când li se pare că au găsit omul potrivit, nu îl analizează în dragoste, sunt mai superficiale. Ele pot trece prin eșecuri amoroase și se decid mai greu. A doua căsătorie sau a doua relație poate fi mai bună. Între 35 de ani și 50 de ani acționează benefic, construind bunăstarea și dragostea.

Balanță. Fire liberă și neîndrăgită cum este Balanța, nu acceptă să i se pună condiții de niciun fel. Dacă vreți să vă apropiați de o Balanță, nu în cercați să o băgați într-o cușcă, într-un țarc sau să-i îndrăgiți libertatea de acțiune. El știe foarte bine să își croiască drumul spre succes și o face fantastic de bine și cu multă grijă.  Muncitoare din fire, Balanțele reușesc întotdeauna să facă ceea ce și-au propus. Sunt familiste convinse, sunt afectuoase, visează la o familie fericită, de multe ori și numeroasă, dar și la o carieră de succes, lucruri pe care le va dobândi până la vârsta de 35 de ani. Balanțele, contrar celorlalte zodii, se iau de la o vârstă fragedă.În momentul în care găsește un partener care este pe aceeași frecvență cu el, Balanța începe să patoneze o perioadă.

Horoscop special. Cele 5 zodii care se vor îmbogăţi pana în anul 2024, se deschid sertarele cu bani!

Scorpionii sunt atractivi, tentanți, puși pe distracție, dar nimic nu le poate lua gândul de la micile satisfacții și plăceri. Singurul lucru ce îi interesează, în schimb, este bunăstarea financiară, care îi ajută să obțină tot comfortul care îi interesează. Vorbim de comfortul propriul și al familiei pe care urmează să și-o întemeieze. Se spune că abia după vârsta de 30 de ani se gândesc serios la viitorul lor de succes. Gândindu-se peste vârta de 30 de ani la întemeierea unei familii, trec la acțiune. Au văzut, au găsit, au plăcut, deci urmează doar să consfințească o căsătorie. Intervalul de timp este 300 până la 45 de ani.

Horoscop Mihai Voropchievici. Segetătorii, chiar dacă sunt ei o zodie de foc și sunt mai rapizi în multe lucruri sunt delăsători și niciodată nu se gândesc la ziua de mâine. Este singura zodie care este conștientă de norocul pe care il oferă pronia cerească sau Divinitatea. Ei așteaptă să vină norocul Divin și nu se chinuie prea mult să muncească pentru toate cele dorite. Este singura zodie care are un noroc ieșit din comun. În jurul vârstei de 45 de ani ajung să se poată declara mulțumiți și consideră că tot ceea ce au este suficient.

Carpicorn. Este considerat cel mai bun nativ, încă de foarte tineri. vând în vedere că este de o seriozitate extraordinară, din tinerețe își delimitează clar prioritățile, dar trece și la acțiune. Capricornul este un familist convins. Capricornul se convinge rapid vizavi de persoana potrivită. Între 25 și 35 de ani, pentru nativul Capricorn este perioada benefică , pentru că reușește tot ceea ce și-a propus. Datorită faptului că este harnic și muncitor, va dori întotdeauna să muncească pentru bani.

Vărsătorii sunt niște nativi foarte isteți din fire, dar foarte delăsători. Au puțină lene, iar acest lucru nu-i ajută deloc în viață și vor munci din greu ca să facă ceva în viață și deseori nu obțin ceea ce își doresc. După vârsta de 30 de ani le sună clopoțelul și se trezesc din visul lor și își dau seama că trebuie să muncească din greu, pentru a obține ceva. Fac acest lucru până în jurul vârstei de 45 de ani, când se plictisesc și se gândesc că au muncit suficient și se retrag alături de familie.

Horoscop Mihai Voropchievici. Peștii. Se spune că acești nativi nu au foarte mult timp să își realizeze cele mai complicate dorințe și să își finalizeze planurile mărețe. Reușesc, deseori, datorită faptului că sunt maleabili. Știu să intre pe sub pielea unor oameni, să își facă prieteni, chiar și la locul de muncă, știu să se facă utili. Pe parcursul a 10 ani, Peștii reușesc să realizeze tot ce și-au propus și să se declare mulțumit cu realizările lor. Este cea mai rapidă zodie, dar se mișcă în sensul bun. Intervalul benefic pentru definitizare este între vârsta de 25 de ani și 35 de ani.