HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Provocări uriaşe pentru toate zodiile, karma vine cu deconturi din urmă

Se produc multe fenomene imprevizibile. Tensiunea între Uranus și Saturn se va resimți în continuare, cu toate că planetele sunt într-o oarecare armonie. Ce previziuni are Cristina demterescu pentru fiecare semn astral.

01 sept. 2021, 06:18
HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Provocări uriaşe pentru toate zodiile, karma vine cu deconturi din urmă

HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Lilith ne face zile negre multor zodii în prima lună de toamnă, anunţă cunoscutul astrolog. Potrivit previziunilor făcute de Cristina Demetrescu, toamna debutează cu provocări uriașe pentru fiecare dintre noi.

De la 18 iulie încoace, de la intrarea lui Lilith în Gemeni, această lună neagră se întâlnește cu destinul. Între 1 și 18 septembrie, cei care riscă sunt cei mai imprudenți, cei mai ignoranți.

Luna neagră va rămâne în Gemeni până pe 14 aprilie 2022, fapt pentru care trebuie să fim foarte atenți la drumuri. Se pot intensifica problemele pe șosele sau căi ferate, cum de altfel se întâmplă extrem de des în ultima vreme.

Cristina Demetrescu mai spune că în septembrie 2021 trebuie să evităm să batem palma cu orice persoană, chiar dacă aparent e carismatică și zâmbitoare.

„Tinerii sunt mai vulnerabili în această perioadă. Să nu facă lucruri riscante, chestiuni de anturaj. Cumva, fiecare tânăr trebuie să își asculte sufletul și să nu se lase purtați de cum dau bine unele lucruri”,. a explicat astrologul la Antena Stars.

„Luna neagră este în semn de aer. Nu uitați că aerul a provocat la începutul verii focurile”, a mai spus Demetrescu.

HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Berbecii trebuie să fie atenți la condus, pentru că Luna Neagră e exact pe drumurile scurte. Să nu facă gafe întrucât pot avea de suferit.

Taurii au oportunități profesionale în continuare. E un an excepțional pe planul carierei cu care nu prea se vor mai întâlni. Sunt mai favorizați cei care se ridică prin forțele lor.

Gemenii sunt capul răutăților. Sunt cei care și-o fac cu mâna lor. În septembrie trebuie să fie mai rezervați, să fie mai prudenți.

Horoscop lunar SEPTEMBRIE 2021. Mercur retrograd. Treaba cat cuprinde, relatii destramate sau refacute!
HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021.  Racii se pot confrunta cu anumite erori medicale ori anxietăți sau depresii. E o perioadă oarecare de insomnie pentru Rac. Trebuie să se ocupe de chestiuni administrative până pe 15 septembrie.

Leii sunt într-o perioadă în care trebuie să se bazeze mult pe forța personală. Casa prietenilor nu este atât de bună.

Fecioarele trebuie să ia decizii în funcție de felul în care se simt. Sunt oportunități profesionale, dar nu trebuie să se grăbească. Să fie atente la cheltuieli. Vor fi tentate să consume mai mult în a doua parte a lunii. Nu trebuie să se supraîncarce.

Balanțele se întâlnesc cu persoane pe care le-au mai întâlnit cândva. Și Scorpionii sunt într-o perioadă de schimbare, însă trebuie să fie atenți la riscuri.

Horoscopul primei zi de toamnă 2021. Sufletul și mintea se află în armonie deplină. Astrele favorizează comunicarea și zona finaciară
Săgetătorii suportă până pe 23 decembrie nodul sud karmic. Karma aduce deconturi ale trecutului. Destinul și Lilith se află într-o zonă partenerială. Nu e o perioadă bună pentru căsătorii.

Capricornii sunt mai încrezători o zi da, o zi nu, din cauza lui Lilith în casa muncii. Elementul descurajant poate să apară tot în zona muncii. Nu au nevoie de feedback. Este luna în care pot valorifica unele lucruri, să câștige bani de pe urma unor abilități pe care le-au cultivat.

Vărsătorii pot avea capcane în plan sentimental și în relațiile cu copiii. Minciuni pot apărea de oriunde.

Peștii se concentrează asupra sănătății. E o perioadă bună pentru a se ocupa de problemele de sănătate de orice fel. Pot cere ajutor, se pot conecta la lumea spirituală,  a mai spus Cristina Demtrescu la Antena Stars.