Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023: „Se strică axa vieții, Karma în zodia Balanței nu va fi foarte bună”

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat care sunt planurile astrelor pentru prima jumătate a lunii septembrie 2023, când Mercur intră în zodia Balanței.

21 aug. 2023, 12:42
Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023: „Se strică axa vieții, Karma în zodia Balanței nu va fi foarte bună”

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Astrologul a povestit ce le rezervă astrele zodiilor în a doua jumătate a anului 2023.
Potrivit acesteia, în anul 2023 Saturn s-a deplasat în zodia Pești, iar acest lucru înseamnă că trebuie să ne concentram mai mult asupra sănătății. Însă, apar și schimbări în ceea ce privește axa vieții, care va trece în sectorul relațiilor unde Karma își va spune cuvântul.

„Se strică axa vieții, Karma în zodia Balanței nu va fi foarte bună pentru unele relații care sunt șubrede sau nu au fost construite prin simbolul acestei zodii, Venus, care înseamnă iubire. Mai sunt relațiile parteneriale, care se bazează pe bani, pe afaceri, dar și acolo, într-o oarecare măsură, sunt lucruri care s-ar putea să nu funcționeze foarte bine. Pentru că, de aici înainte, un an și jumătate, destinul Berbec spune că, și daca te dă cineva afară din casa, daca te concediază cineva, daca ramai de mâine pe drumuri, destinul Berbec este atât de spectaculos în a te descurca din nimic, adică a o lua de la zero de nicăieri, pentru orice zodie, încât unii oameni chiar vor fi în această situație, să rupă o alianță, să divorțeze, să renunțe la un parteneriat, să plece de la părinți de acasă și pur și simplu totul să devină mai spectaculos de aici înainte”.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023.  În emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, astrologul Cristina Demetrescu a explicat care sunt planurile astrelor pentru prima jumătate a lunii septembrie 2023, când Mercur intră în zodia Balanței.

„Începând cu 10 septembrie până pe 2 octombrie, astrele aduc schimbări în relații, asocieri, parteneriate. Iată cum vor fi afectate zodiile”, potrivit astrologului Cristina Demetrescu.

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii septembrie: Berbec

„Mercur Retograd este pe casa căsătoriei, a parteneriatelor. Soțul/ soția s-ar putea răzgândi într-o anumită situație sau chiar un partener vine cu niște rectificări la unele discuții avute în prealabil. În schimb, berbecul se descurcă foarte bine pe partea de serviciu, chiar începe să facă lucruri care îi plac și caut mai mult bucuria în muncă. Chiar poate să schimbe locul de muncă și are noroc aici.”

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Taur

„Atenție la recidive medicale. Atenție la cei care sunt freelanceri și fac activități și cred într-un vis, dar acolo sunt și niste lucruri administrative de care trebuie să aibă grija, pentru a nu avea probleme cu legea. Unii sunt prea visători. Venus care este în zodia Fecioarei le aduce taurilor surprize în dragoste și celor căsătoriți sau în relații serioase, copii.”

Luna septembrie schimbă totul pentru o zodie! Cum va ajunge nativul în lumina reflectoarelor peste noapte
Gemeni

„Pe gemeni nu trebuie să-i ia gura pe dinainte când fac promisiuni în dragoste. După data de 10 s-ar putea să se mai răzgândească. Răzgândirea la gemeni este ceva natural (…). Îi apucă renovatul în casă, vor să schimbe, cineva vine cu o idee, un ochi critic.”

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Rac

„Racul trebuie să fie mai atent într-un demers ce ține de o situație profitabilă, să nu se arunce la prima vânzare cumpărare, pentru că s-ar putea să cheltuie mai mult sau să încaseze mai puțin. Trebuie să cântărească, acolo este vorba și de foarte multă alergătură, s-ar putea să nu aibă chef pentru lucrul ăsta. E o chestiune ce ține de acte, documente, scrisuri, corecturi, acte care nu ies, care sunt pierdute și trebuie să alerge. Tot ce întârzie, acele piedici care apar uneori sunt de la Dumnezeu. E mai bine să așteptăm, să nu le criticăm foarte tare”.

Horoscop. Leu

„Leului i se va subția buzunarul pe măsura mândriei, orgoliului, opulenței, ispitelor. Vrea să fie undeva, să fie cineva și atunci toate lucrurile astea costă. Nu toate sunt necesare, dar nu e nicio problemă, viața e frumoasă”.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Fecioară

„Fecioarele ascund unele lucruri, le țin în interior, au nișe orgolii, niște preocupări, pentru că nu le comunică, nu le discut. Aceste preocupări devin toxice, pot lua niște scenarii apocaliptice dacă le rumegă în interior. Nicio zodie nu va fi mai critică decât Fecioara în următoarea perioadă. Din păcate, nu va face foarte multă ordine, că va exprima mai multă nemulțumire. De multe ori este nemulțumită de o situație, dar, de fapt, are altă problemă în interior.

Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ
Horoscop Balanță

„Este foarte multă aglomerație în viața Balanței, prieteni, petreceri, evenimente, nunți, botezuri. Balanța trebuie să bifeze și atunci nu are timp foarte mult pentru ea, pentru odihnă, pentru a se concentra asupra unor probleme, pentru sănătate.”

Horoscop Scorpion

„Avansarea, funcția pe care o dobândește Scorpionul poate fi ușor controversată. Unii îl iubesc, alți nu, deci va fi acolo o mică controversă. Până la urmă, Scorpionul e o zodie care își vede de drum și se bucură de ce primește. Sau poate e vorba de deciziile pe care le ia un Scorpion aflat într-o funcție, care nu mulțumesc pe toată lumea”.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Săgetător

„Săgetătorii au planuri foarte mari. Sunt foarte idealiști, visează foarte mult, important e să fie și realiști, s-ar putea să primească unele critici sau cel puțin ar trebuie să le ceară ei de la niște persoane avizate. De exemplu, te duci la un casting sau să verifici dacă ai un anumit talent. Cineva avizat poate să le spună pe ce drum să meargă”.

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii septembrie. Capricorn

„Capricornul nu este în cea mai bună formă, nu are cea mai bună energie, este o perioadă în care trebuie să nu facă excese. Își face planuri care îi depășesc bugetul, nu toate investițiile pe care vrea să le facă îi folosesc, ci mai degrabă răspund la niște frustrări pe care le are în interior. Trebuie să vină toamna ca să fie mai lucid”.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Vărsător

„În cazul Vărsătorului, sunt doi elefanți în aceeași încăpere, adică nu îi ajunge casa. Vărsătorul are nevoie de spațiu, iar dacă asta nu se întâmplă nu este o persoană prea simpatică. Din cauza asta, cheltuie, consumă, resurse, bani, călătorește”.

Horoscop Pești

„La Pești se suprapune în mod nefericit planul profesional, datoriile pe care le au la serviciu, cu planul medical. Prioritatea este însă sănătatea.În același timp, Mercur, Marte sunt pe sectorul partenerilor, mariajelor, acolo sunt niște conflicte. Chiar și un Pește care nu are un partener s-ar putea să se simtă pus la zid de alții. Rezolvarea conflictelor ține de comunicare, explicații”, potrivit sursei citate.