Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

Oamenii sunt diferiți, iar personalitatea fiecăruia este influențată și de zodia în care s-au născut. Deși pare greu de conceput, fiecare zodie are vulnerabilitățile sale. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce le scoate din sărite pe cele doisprezece semne zodiacale.

21 aug. 2023, 09:31
Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ
Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii! Berbecii sunt foarte dinamici și nu suportă întârzierile și amânările. De regulă, nu suportă oamenii care ezită, care sunt lași ori situațiile ambigue. Preferă să evite oamenii pisălogi, prea fricoși, îi lasă rece. Acolo unde ceva nu e în ordine și nu se pun întrebări ei vor reacționa imediat.

Citește și Zodiac CHINEZESC 21-27 august 2023. O saptămână mai puţin propice. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii!

Pe Tauri îi deranjează graba. Au nevoie să facă lucrurile în ritmul lor, iar exploziile de energie, suprasolicitările, deadline-urile e posibil să le creeze un disconfort. Nu vor să aibă de-a face cu oamenii agitați, oamenii pripiți. Fiind foarte eficienți în tot ce fac, dar în ritmul lor, nu suportă ruperile de ritm, nici certurile, nici conflictele. Pot riposta violent, dar preferă să nu o facă, scrie fanatik.ro.

Gemenilor nu le plac fixiștii. Nu vor să aibă de-a face cu situații în care se aplică mai mult regula, foarte strict, habotnic și nu există un orizont mai larg de a aborda situațiile. Nu le place să nu aibă de ales, chiar dacă există o singură cale. Oamenii care o țin doar pe a lor le repugnă. Nu le place să se certe, ci dispar.

De regulă, Racii se pot supăra din cauza fluctuațiilor sau a schimbărilor. Prea multă diversitate îi poate debusola și asta pentru că sunt foarte conservatori și nu suportă oamenii prea schimbători, cu stări prea diverse. Nu le place ca mereu să li se dea de ales. Odată ce au ales, rămân loiali unei alegeri.

Întoarcerea în trecut este foarte supărătoare pentru Lei. Nu le plac persoanele care regretă trecutul, ci iubesc mai mult oamenii care sunt actuali, care țin pasul cu vremurile. Pot avea sentimentul că unele lucruri, chiar dacă funcționează, îi cimentează în anumite gânduri și idei.

Pentru Fecioare situațiile explozive, șocurile, surprizele pot fi foarte supărătoare. Șocurile le creează un disconfort teribil. O persoană care e prea exaltată, care propune experiențe noi, care e prea entuziastă sau explozivă, chiar inimoasă, le poate irita. Ele funcționează bine după rutinele lor din care nu vor să fie scoase. Fecioare le poate deranja oamenii spontani pentru că trebuie să schimbe niște rutine cu alte rutine. Nu iubesc nici persoanele prea orgolioase ori prea originale, căci originalitatea poate fi un semn al orgoliului, persoanele care se înfumurează.

Critica la adresa altor persoane le supără enorm pe Balanțe. Deși sunt atente la detalii, nu vor să stea pe loc doar pentru a perfecționa ceva ce e funcțional și e bine. Oamenii critici, oamenii chițibușari, cei care stau pe loc pentru detalii irelevante nu le plac. Nu suportă nici rutina de dragul rutinei, căci au impresia că nu progresează.

Scorpionii pot fi deranjați de persoane care sunt prea relaționiste, sunt cu toată lumea, pentru că ei vor pe cineva care să fie doar cu ei. Nu suportă persoanele care vor să fie foarte vizibile. Pe de altă parte, le poate displăcea când se oscilează de dragul de a face pe placul cuiva.

Situațiile în care sunt ținuți pe loc îi irită pe Săgetători. Nu suportă să le fie îngrădită libertatea de gândire, libertatea de mișcare. Preferă să fugă de persoane și de situațiile prea restrictive.

Capricornii nu suportă contestarea de dragul contestării de multe ori, din spirit de combativitate. E supărător pentru ei să vină cineva nepunctual ori să vină cu idei divergente. Au multe de spus în acest sens, pot încerca să rezolve lucrurile o vreme și să explice, dar apoi își iau tălpășița și au fugit de lângă persoanele care nu sunt punctuale sau nu sunt foarte clare.

Excesul de autoritate și autoritarismul pot fi foarte supărătoare pentru Vărsători. Nu agreează când cineva face uz de putere, de forță sau de titluri, de nobilitate. Nu suportă impunerile care vin din autoritatea funcției. Pentru ei, nimic nu este lege imuabilă. Ei sunt conectați cu viața și consultă viața când verifică autenticitatea unor lucruri. Vor fugi din situațiile în care oamenii fac abuz de orice fel.

Pentru Pești, inconsistența și inconsecvența sunt supărătoare și asta pentru că nu suportă situațiile sau oamenii care țin cont doar de ei înșiși. Pot fugi de persoane care ard locul în jurul lor și nu mai lasă nimic să crească.

Citește și Horoscop 21 august 2023. Egourile se confruntă unele cu altele. Curge cu drame, victimizări şi conflicte