Horoscop rune 6 decembrie 2023: Sowelu aduce o eclipsă de energie, dar Wunjo aduce protecţie

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

06 dec. 2023, 06:22
Horoscop rune 6 decembrie 2023: Sowelu aduce o eclipsă de energie, dar Wunjo aduce protecţie
Etalare zilnică RUNE mistice joi 19 octombrie 2023. Berkana dă startul unor noi începuturi. Entuziasm și vitalitate pentru acești nativi

Horoscop rune 6 decembrie 2023: Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 6 decembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum și de ce „se plimbă” zodiile prin viață. Nativii care își părăsesc mult prea ușor căminul
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 6 decembrie 2023 pentru BERBEC
Runa etalata –  INGUZ (cu fata in sus). Urmeaza un timp necesar pentru a finaliza sarcini curente ca sa poti avea parte de noi inceputuri si oportunitati aflate pe drumul tau. Nu mai pierde timpul bucland in trecut si la lucruri pe care nu le poti schimba si nu ai control asupra lor. Focuseaza-ti energia pe directii noi. Fii pozitiv si inconjoara-te cu oameni pozitivi decat cu uii care iti dau o viziune negativa asupra vietii. Cel mai mare pas pe care il poti face acum este sa fii pozitiv si sa crezi in tine si in capacitatile tale.

Astrologul Bianca Nuțu, vești proaste pentru cei cărora le place să joace la două capete. Nativii care se află într-un triunghi amoros vor fi prinși
Horoscop rune 6 decembrie 2023 pentru TAUR
Runa etalata – Kenaz (inversata): Exista ceva mai intunecat in sufletul tau. O durere, care se poate transforma intr-o sursa de inspiratie. Nu renunta la visele tale. Nu te da batut, oricat de greu ar putea parea drumul.

Horoscop rune 6 decembrie 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – Nauthiz: Daca ai o situatie ce te nemultumeste, ce preferi, sa te plangi si vaiti la nesfarsit si astfel sa recazi mereu in aceeasi situatie ce se repeta, sau sa o elimini o data pentru totdeauna din viata ta. Ia acea ultima decizie. Plangerile si furia nu fac decat sa iti fure din energia necesara sa combati ceva din tine ramas nerezolvat. Fii puternic.

Horoscop rune 6 decembrie 2023 pentru RAC
Runa etalata – Sowelu (inversata): Unele informatii pot fi ascunse der tine. Poate fi o scurta eclipsa de lumina sau energie in viata ta, dar e temporara, profita de ea si odihneste-te. Nu ai de ce sa iti faci griji pentru sanatate. Sowelu este runa energiei si a revelatiei, reprezinta energia soarelui, spiritul vietii, taria de caracter, energie fara limite, completitudine.

Horoscop rune 6 decembrie 2023 pentru LEU
Runa etalata – TEIWAZ. Uita-te mai bine in tine si scufunda-te in fundatiile fiintei tale. Aici vei gasi cele mai profunde nevoi si cele mai puternice resurse pentru ele examineaza-ti noile parteneriate formate pentru ca poate exista multa munca de facut de ambii pentru binele vostru. Este o runa a dedicarii si perseverentei. Este nevoie de rabdare acum, altfel tu poti fi adevaratul tau dusman.

Cite;te mai multe pe sfatulparintilor.ro