Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care este răsfăţată cu câştiguri băneşti, deşi Mercur retrograd mai încurcă borcanele

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna septembrie. Mercur Retrograd aduce probleme pentru anumiți nativi.

19 sept. 2022, 18:37
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care este răsfăţată cu câştiguri băneşti, deşi Mercur retrograd mai încurcă borcanele

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2022. Cunoscutul astrolog a prezentat previziunile astrale pentru începutul lunii septembrie 2022. Potrivit astrologului, în această perioadă, câteva zodii au o relație mai deosebită cu banii.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna septembrie. Mercur Retrograd aduce probleme pentru anumiți nativi. Berbecii spre exemplu ar putea avea un conflict în relația de cuplu. În ciuda acestui lucru însă, nativii acestei zodii au mare noroc pe plan financiar și pot bifa câteva reușite în perioada care urmează.

Horoscop 20 septembrie 2022. Toamna se numără cel mai bine banii, iar pentru o zodie marţie e ziua cea mare

Horoscop Leu
În această perioadă, Leii trebuie să fie atenți cum comunică. Mercur retrograd este pe zona de comunicare și s-ar putea să încurce borcanele, să încurce lucrurile și dintr-o încurcătură de genul acesta se propagă și Mercur ține mult retrograd. În schimb, au foarte mare noroc la bani în perioada asta, fie cadouri, vând ceva, se descurcă.

Horoscopul sfârşitului de an. Cele trei zodii atinse de noroc în următoarele luni
Horoscop Cristina Demeterescu Fecioară
Feciorele cheltuie pentru etichetă. Nu ai bani, încearcă să te adaptezi ca să-ți fie și ți-e bine. În schimb, Venus le ajută foarte mult pe Fecioare. Suntem și în zodia Fecioarei. Slăbesc, arată bine, se îmbracă, își găsesc starea de bine sau se pot îndrăgosti, pentru că Venus este responsabil cu iubirea.

Horoscop Cristina Demetrescu, la Vorbeşte Lumea

Horoscop Cristina Demetrescu Vărsător
Vărsătorul se cam sucește din punct de vedere spiritual, ideologic, în funcție de stările lui, în funcție de anumite situații. Azi există Dumnezeu, mâine nu mai există Dumnezeu. Ar trebui să caute în universul apropiat, nu foarte îndepărtat, că el este de foarte multe ori cauza unor probleme. Primesc banii, însă. Vărsătorii au două săptămâni foarte profitabile.