Horoscopul sfârşitului de an. Cele trei zodii atinse de noroc în următoarele luni

Ne apropiem cu paşi repezi de sfârşitul anului 2022, iar pe ultima sută de metri, astrele le-au pregătit surprize de proporţii nativilor din mai multe zodii. Este cea mai bună perioadă din an pentru ei.

19 sept. 2022, 08:17
Horoscopul sfârşitului de an. Cele trei zodii atinse de noroc în următoarele luni

Horoscopul sfârşitului de an. Leii, Săgetătorii şi Scorpionii vor fi binecuvântaţi de astre în următoarele luni.

Horoscopul sfârşitului de an. LEU

Destabilizat în 2021 din cauza careului Uranus-Saturn, Leul este pe cale să-și recapete locul de campion. După ce a fost nevoit să-și revizuiască sau să-şi schimbe planurile, acum Leul poate sta liniştit. Tot ce este bun abia de-acum vine.

În ultima parte a anului poţi obţine rezultate foarte bune. Uşile la care vei bate ţi se vor deschide, dându-ţi posibilitatea să te dezvolţi. Abilitățile tale sunt evidente, de aceea nu trebuie decât să nu le subevaluezi.

Astrele te ajută atât pe plan profesional, cât şi în plan amoros. Vei avea parte de întâlniri speciale, de oportunități neaşteptate, toate te vor ajuta în ascensiunea ta spre succes. Moralul ridicat și încrederea de sine te vor ajuta să reuşeşti, dar şi să atragi în jurul tău tot mai mulţi oameni care să te susţină.

Citeste si Luna in care te-ai nascut ascunde niste secrete. Nu toate sunt magulitoare!

Horoscopul sfârşitului de an. SĂGETĂTOR

Jupiter, planeta expansiunii, îţi aduce un plus de energie pe final de an. Pentru tine, începe etapa reînnoirii. Îți vei putea exprima întregul potențial în carieră, dar și în viața personală.

Firea ta cuceritoare te încurajează să te autodepășești. Lasă trecutul în urmă şi focusează-te pe cele mai bune variante ca să mergi mai departe pe o nouă cale. Vei găsi noi surse de venit datorită lui Mercur în Balanță. Vei negocia cu succes şi vei fi propulsat în carieră.

După ce accepţi trecutul şi te împaci cu el, vei putea să avansezi, să te dezvolţi, să creezi! Jupiter va fi și el acolo pentru a-ți oferi impulsul necesar pentru a-ți realiza toate noile proiecte și dorințe.

Horoscopul sfârşitului de an. SCORPION

Sfârşitul anului 2022 ar trebui să-ți aducă împlinire în toate domeniile. De data aceasta, nu va trebui să te lupți pentru succesul tău. Încetul cu încetul îți vei atinge obiectivele, victoriile tale sunt evidente. Contextul astral de la finalul lui 2022 îţi va aduce succese bănești!

Aflată în Capricorn, Venus îți răsplătește eforturile cu o îmbunătățire semnificativă a resurselor tale. Vei avea parte de câștiguri care îţi vor permite să faci achiziţii importante sau să îţi renovezi locuinţa.

Graţie lui Jupiter, vei avea parte de plăceri, emoții și sentimente exaltante. Inima ta este ușoară, moralul tău este sus, ceea ce te face încrezător şi deschis către noi orizonturi.

Citeste si Bărbații din aceste patru semne ale zodiacului condamnă femeile la suferinţă. Cerinţele lor sunt incredibile, exasperându-şi partenerele