Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care pierde mulţi bani în perioada următoare

Asrologul Cristina Demetrescu anunță o perioadă complicată pentru mai mulți nativi din horoscop. Care este zodia care va avea mari probleme cu banii!

25 ian. 2022, 16:44
Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care pierde mulţi bani în perioada următoare

Horoscop Cristina Demetrescu: Atunci când problemele financiare apar, uneori devin din ce în ce mai dificil de gestionat. Tocmai din acest motiv, astrologul Cristina Demetrescu îi avertizează pe nativii acestei zodii încă din timp.

Horoscop februarie 2022. Cele mai norocoase zile din lună pentru fiecare zodie
Taxe, amenzi și nu numai. Nativii acestei zodii vor avea mai probleme finaciare în următoarea perioadă, iar asta o vor resimți în bugetul lor. Tocmai din acest motiv, Cristina Demetrescu recomandă evitarea planurilor de vacanță sau a unor investiți, căci semnele nu sunt prea bune.

”Nativii zodiei Taur vor trebui să plătească taxe sau amenzi, care le vor afecta bugetul în această perioadă. Nu este bine să-și facă planuri de vacanță, investiții sau anumite programări, deoarece acestea se pot anula”, spune astrologul, potrivit showblitz.ro.

Horoscop Cristina Demetrescu: În timp ce Taurii vor prinși cu probleme financiare, nativii zodiei Berbec trebuie să aibă grijă pe alte planuri. Atenție la muncă, dar și în familie și nu încercați să forțați oameni care nu sunt de acord. Asta poate genera mai multe problemele decât credeți. Pe de altă parte, pe plan profesional, nativii acestei zodii sunt foarte bine aspectați.

Horoscop Cristina Demetrescu: Mercur retrograd, se pierd bani, se anunţă divorţuri, examenele ar putea avea deznodământ prost!

”Berbecii pot avea probleme legate de un grup de care aparțin, fie că este vorba de familie sau de locul de muncă. Nu stau bine cu comunicarea și vor încerca să forțeze ceva ce nu poate fi forțat, din această cauză se vor isca mai multe discuții. În plan profesional, așteaptă anumite promovări, schimbări, care vor întârzia să apără până în luna februarie”, spune astrologul.

Gemenii trebuie să fie atenți la ce planuri își fac și să vadă dacă într-adevăr au timp suficient pentru a le duce la bun sfârșit. Atenție la cheltuieli în următoarea perioadă.

”Studenții care urmează să intre în sesiune trebuie să fie atenți, deoarece se poate lăsa cu restanțe. Nativii Gemeni își doresc să ducă la bun sfârșit, cu orice preț, anumite planuri care, momentan, nu duc nicăieri. Din această cauză pot avea cheltuieli mari și inutile”, recomandă Cristina Demetrescu.