Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile bătute de soartă până la sfârşitul lunii. E Marte retrograd, pierd mulţi bani!

Cristina Demetrescu a explicat ce urmează să se întâmple în viața zodiilor în următoarele două săptămâni. Sfârșitul lunii noiembrie va fi marcat de Marte retrograd.

14 nov. 2022, 19:21
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile bătute de soartă până la sfârşitul lunii. E Marte retrograd, pierd mulţi bani!

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologul a venit la Vorbește lumea și a discutat despre modul în care planetele ne influențează în această perioadă. „Ce a fost mai rău în 2022 începe să se termine. Ne desprindem de niște aspecte greoaie, am fost puși în niște situații critice. (….) Vom trece în Săgetător, ceea ce înseamnă că se află anumite lucruri, nu pentru a fi judecați, ci pentru a fi salvați. (….) Toate zodiile trebuie să fie atente cu mașina, când conduc, pentru că Marte retrograd cam agită drumurile.”

Horoscop noiembrie. Zodiile care dau lovitura până la sfârşitul lunii! Vor câștiga bani grei

Luna aceasta este una plină din punct de vedere astral. Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru luna noiembrie, iar următoarele două săptămâni vin cu multiple provocări în viața zodiilor. Marte în retrograd în Gemeni agită lucrurile pentru nativi.

„Marte este o planetă a acțiunii și retrogradarea lui nu-ți dă o direcție foarte bună. Nu-ți dă o energie foarte bună pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Atenție la promisiuni, la minciuni, la încurcături și la vorbe spuse aiurea. Trebuie să transmiteți informație cât mai simplu.

Ce a fost mai rău în 2022, lipit de 2021, a cam trecut. Ne desprindem de niște aspecte greoaie care de multe ori ne-au blocat pe toți. Astăzi este o conjuncție, o piramidă pe forme de apă, ceea înseamnă că suntem mai curioși, mai intuitivi, ne dăm seama de anumite lucruri.

Mare atenție la ce spunem că s-ar putea să ne și trădăm. Vom trece în zodia Săgetător, se află anumite lucruri, adevărul iese la suprafață”, a dezvăluit Cristina Demetrescu la Pro TV.

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec
Berbecul trebuie să fie foarte atent la comunicare, la gafe, la lucruri lăsate la vedere, ar putea fi trădat. Să fie atent la cum transmite și înțelege o informație. Să nu fie rău intenționat, pentru că s-ar putea să rănească fără să vrea. Marte în retrograd agită drumurile, să aibă grijă atunci când conduc, dar și unde parchează mașina.

Horoscop karmic 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc și de apă trec prin cea mai grea perioadă sentimentală 
Taur
Taurii întâmpină probleme pe plan financiar, atenție pe ce dau banii, dacă împrumută și în ce investesc. Este mai bine să economisească și să fie pregătiți pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni
Gemenii îl au pe Marte în retrograd. Ei trebuie să fie cei mai atenți la ce spun. Stau ca pe o bombă cu ceas, dacă sunt agitați, e posibil să explodeze. Dacă un Geamăn simte că nu are energia să facă un lucru, de preferat ar fi să se încarce energetic și să-și facă o listă, un program. Mare atenție la viteză, riscă accidente.

Rac
Probleme de sănătate false, dureri care îl împing către doctor. Racul este în bătaia puștii și atrage dușmani în perioada asta.

Leu
Își face planuri cu prietenii, dar Marte retrograd s-ar putea să împiedice ca aceste planuri să aibă loc, ceea ce îl dezamăgește și agită.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară
Nativii Fecioară pot să aibă probleme cu șefii și cu tații. Sunt nevoiți să vină cu tot felul de justificări, creează suspiciuni și nu sunt crezuți. Este posibil să intre în discuții contradictorii, chiar și cu autorităților.

Balanță
Să nu facă drumuri în afara țării, mai ales cu mașina. Dacă au examene, să nu le trateze cu superficialitate și să se apuce serios de învățat.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion
Scorpionii sunt afectați pe zona banilor. Să nu împrumute bani și să nu investească. De altfel, Marte retrograd poate aduce multă toxicitate în viața lor, să fie foarte atenți la acțiunile distructive.

Săgetător
Marte retrograd îi afectează în zona partenerilor, a căsătoriilor. Fenomenul le aduce procese, însă nu este recomandat să le dea curs.

Capricorn
Pot avea probleme și să fie nevoiți să apeleze la anumite tratamente. Mare atenție la cei care practică sporturi, să nu se rănească la mâini și picioare. Totodată, riscă să întâmpine necazuri din cauza animalelor de companie. Apar discuții și la serviciu.

Vărsător
Au o perioadă agitată din punct de vedere sentimental. Bărbații sunt mai puțin implicați emoțional, mai mult aleargă după palmares.

Pești
Trebuie să-și protejeze locuința, casa. Să fie atenți la hoți, să nu lase bani sau documente importante la vedere. Cei care au curți sau garduri aproape de stradă, s-ar putea ca cineva să le pricinuiască o supărare.