Horoscop karmic 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc și de apă trec prin cea mai grea perioadă sentimentală 

Horoscopul karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022 aduce niște probleme sentimentale pentru zodiile de foc și de apă.

14 nov. 2022, 12:57
Horoscop karmic 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc și de apă trec prin cea mai grea perioadă sentimentală 

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) intră într-o perioadă a vieții lor un pic mai tulbure la capitolul dragoste. Au de-a face cu tot felul de reproșuri din partea partenerului sau chiar ei au de făcut anumite observații.

Din cele trei zodii, doar Săgetătorii sunt ceva mai feriți de necazuri sentimentale. Ei au învățat de ceva vreme cum să gestioneze momentele de cumpănă. Cât despre Berbeci și Lei, aceștia sunt ceva mai căpoși, iar atitudinea lor s-ar putea să producă o mică pauză în relație. Au nevoie de timp pe care să-l petreacă doar cu ei, să își pună ordine în gânduri.

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pornesc discuțiile în cuplu de la bani. Racii se satură de mofturile persoanei iubite și pun piciorul în prag mai vehement ca oricând.

Scorpionii nu mai acceptă nici ei fițele sufletului lor pereche. Peștii vor să ia o decizie de comun acord cu partenerul de viață, una care are legătură cu o investiție la care visau de mult. Doar că… se lovesc de un refuz.

Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”
Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână ceva mai complicată față de cea anterioară. Își dau seama că parcă nu mai știu cum să relaționeze cu oamenii, parcă nu mai au entuziasm și energie pentru a asculta fiecare părere.

Fecioarele și Taurii pot fi destul de recalcitranți, nesatisfăcuți de cum decurg anumite discuții ori colaborări. Capricornii nu sunt nici ei în apele lor, doar că de data asta sunt mai tăcuți, mai rezervați, căutând soluții în tihnă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) primesc tot felul de noi promisiuni, de noi garanții de la oameni. Gemenii pornesc niște proiecte noi, dar fără mare chef.

Vărsătorii bifează și ei câte ceva pe plan profesional, dar nu sunt prea mulțumiți de rezultate. Balanțele sunt ceva mai avantajate în săptămâna 14-20 noiembrie 2022.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.