Horoscop: Cu ce bărbat poţi avea o relaţie de durată, în funcţie de zodia în care s-a născut

Orice femeie îşi doreşte o relaţie de lungă durată, însă adesea bărbaţii fug de această responsabilitate. Unii dintre ei se scuză pe motiv că nu au găsit femeia potrivită, în timp ce alţii susţin că nu vor sa facă pasul cel mare.

RomaniaTV.net
22 nov. 2013, 10:47
Horoscop: Cu ce bărbat poţi avea o relaţie de durată, în funcţie de zodia în care s-a născut

Indiferent care ar fi motivele pentru care multi barbati se feresc sa se implice intr-o relatie serioasa, trebuie sa intelegi ca nu este un capat de drum daca nu ai intalnit barbatul care sa-si doreasca o relatie de durata cu tine.

Afla cu ce barbat poti avea o relatie de lunga durata, in functie de zodia lui:

Berbec

Berbecul este adeptul relatiilor de scurta durata. Se indragosteste rapid, insa ii trece la fel de repede. La inceputul unei relatii noi are tendinta sa faca tot felul de promisiuni si sa se proiecteze in viitor, insa odata ce a trecut ceva timp, incepe sa-si dea seama de anumite greseli si sa bata in retragere.

Citeşte şi Horoscop: Cu ce bărbat poţi avea o relaţie de durată, în funcţie de zodia în care s-a născut

Daca apar certuri in relatia voastra, Berbecul isi va lua talpasita imediat, fara sa-ti dea drept la replica.

Taur

Barbatul Taur se indragosteste foarte greu, tocmai pentru ca este pretentios. El isi doreste o femeie frumoasa si inteligenta si tocmai de aceea nu se lasa pacalit foarte usor. Insa, atunci cand se indragosteste, Taurul o face pentru toata viata. Se dedica complet relatiei si isi doreste ca totul sa mearga la fel de bine ca la inceput.

Citeşte şi Horoscop: Cât de generos este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Sexul este foarte important pentru el, daca sunt cateva probleme la acest capitol, el va fi tentat sa-si insele partenera, insa o va face intr-un mod discret si nu va renunta la relatie.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte fidel, insa din punct de vedere social adora sa interactioneze cu orice femeie care ii iese in cale. Un mic flirt sau un compliment bine plasat il va face sa-si demonstreze ca inca este un cuceritor.

Citeşte şi Horoscop: Bărbat sau copil? Afla cât de matur este, în funcţie de zodie

Daca esti intr-o relatie cu el, trebuie sa te obisnuiesti cu acest gen de comportament, insa nu ar trebui sa-ti faci griji ca te va insela.

Rac

Barbatul nascut in zodia Rac este foarte fidel, el pune foarte mult pret pe familie, iar atunci cand este indragostit, se implica pe deplin intr-o relatie. Daca ii sunt indeplinite nevoile, el nu renunta la relatie.

Insa, ai nevoie de nervi de otel daca esti intr-o relatie cu el, pretentios din fire, Racul va fi foarte greu de multumit si va ajunge sa te innebuneasca cu toate cerintele sale.

Leu

Leul adora sa vaneze, precum un animal de prada, ii place sa-ti urmareasca fiecare miscare, pana in momentul in care ii cazi in plasa. Este cuceritor din fire si nu se gandeste sa intre intr-o relatie stabila prea curand.

Atat timp cat femeile roiesc in jurul sau, Leul va fi tentat sa-si dovedeasca suprematia. Este fidel doar atat timp cat va dura relatia, insa nu te astepta la o perioada foarte lunga de timp. Mai devreme sau mai tarziu, instinctul il va indemna sa iasa din nou la vanatoare.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.