Horoscop: Cu ce tip de bărbat să nu te măriţi, în funcţie de zodia ta

Căsătoria este un pas extrem de important în viaţa ta, de aceea trebuie să alegi cu grijă. Descoperă cu ce tip de bărbat să nu te căsătoreşti, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 13:55
Horoscop: Cu ce tip de bărbat să nu te măriţi, în funcţie de zodia ta

Scorpion– Nu ar trebui să te căsătoreşti cu un bărbat care vrea să te domine cu orice preţ şi care simte permanent nevoia să-şi demonstreze capacităţile de lider. Pentru că şi tu ai astfel de porniri, rezultatul ar fi o luptă acerbă pentru supremaţie. Căsătoria un nativ din berbec sau vărsător este foarte riscantă.

Săgetător – Nevoia ta de libertate este foarte bine cunoscută. Cele mai nerecomandate căsătorii pentru săgetători sunt cu nativii din fecioară.

Capricorn – O căsnicie riscantă este cea cu nativul din zodia gemeni.

Vărsător – Un bărbat încăpăţânat, care nu dă semne că şi-ar dori să evolueze în niciun fel este un coşmar pentru tine. Te vei plictisi rapid, iar divorţul este la un pas distanţă. Cele mai riscante căsătorii sunt cele cu nativii din scorpion.

Printre cele mai riscante căsnicii pentru femeile născute în zodia Peşti sunt cele cu bărbaţii din zodia taur.

Femeile născute în zodia Berbec ar trebui să evite cu orice preţ bărbaţii autoritari care simt nevoia să le spună tot timpul ce să facă. Cele mai nerecomandate căsnicii sunt cu nativii din fecioară sau scorpion.

Doamnele din zodia Taur au mare nevoie de stabilitate şi de un cămin liniştit şi armonios. Nu este recomandat să se căsătorească cu un bărbat născut în zodia peşti.

Gemeni– Un bărbat care ia totul în serios şi nu ştie să se relaxeze niciodată te poate aduce în pragul depresiei. Evită căsătoria cu un astfel de tip, pentru că nu vei rezista prea mult. Cele mai nerecomandate căsătorii sunt cu nativii din rac sau capricorn.

Cele născute în zodia Rac au nevoie de un bărbat serios, pentru care viaţa de familie să fie la fel de importantă ca şi pentru ele. Nu este indicat să-şi unească destinul cu un bărbat născut în zodia gemeni sau săgetător.

Femeile din zodia Leu nu ar trebui să-şi unească destinul cu un bărbat care dă semne de infidelitate încă de la începutul relaţiei. Este foarte posibil să nu se schimbe niciodată, iar ea cu siguranţă nu poate accepta aşa ceva. Căsniciile cu şansă mică de reuşită sunt cele cu nativii din fecioară sau vărsător.

Fecioară– Un bărbat care la fiecare ceartă minoră îţi spune că trebuie să vă despărţiţi nu este în niciun caz potrivit pentru tine. Cele mai nerecomandate căsnicii sunt cele cu nativii din balanţă, leu sau săgetător.

Balanţă– Ai nevoie de afecţiune, tandreţe şi o viaţă de familie armonioasă. De aceea, nu ar trebui să te căsătoreşti cu un bărbat care te critică mereu şi este permanent nemulţumit de ceea ce faci. O astfel de căsnicie te-ar putea aduce în pragul depresiei. Mariajul cu un nativ din fecioară are slabe şanse de reuşită.