HOROSCOP: Cu cine te vei căsători, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi avem tipare după care ne alegem partenerul de viaţă, iar zodia noastră ne poate dezvălui mai multe despre acest lucru!

07 sept. 2016, 12:50
HOROSCOP: Cu cine te vei căsători, în funcţie de zodia ta

FECIOARĂ

Te vei căsători cu o persoană bună la toate. Ai nevoie de cineva care are umor şi care e capabil să te distreze. Desemenea, alesul inimii va fi creativ, politicos, foarte îngrijit şi un pun mediator. E posibil ca în privat, acesta să fie puţin mai sălbatic.

BALANŢĂ

Te vei căsători cu cineva exact ca tine, sau cel puţin asta îţi doreşti. Partenerul perfect va trebui să vorbească mult, să râdă şi să se distreze în permanenţă. Va arăta cu siguranţă şi extrem de bine, dar punctul forte va fi romantismul!

SCORPION

Te vei căsători cu o persoană misterioasă, dar şi puţin periculoasă. Legătura voastră va fi strânsă datorită compatibilităţii voastre sexuale, însă nu îţi vei da seama din prima de asta. Te atrag persoanele care sunt uşor extremiste.

SĂGETĂTOR

Te vei căsători cu o persoană cu aceleaşi pasiuni ca şi tine, adică filozofia şi călătoria.Ai nevoie de persoană cu care poţi avea astfel de discuţii, de preferat purtate în excursii sau drumeţii. Perechea ta îţi va oferi echilibru, spiritualitate şi umor, va fi cel mai bun prieten al tău, dar îţi va fi şi mentor. 

Citeşte mai multe pe eva.ro