Horoscop cu Mariana Cojocaru. Iată care sunt cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd

Mercur este retrograd de la finalul acestei săptămâni, în zodia Balanţă. Fenomenul va dura nu mai puţin de două săptămâni.

20 sept. 2021, 15:15
Horoscop cu Mariana Cojocaru. Iată care sunt cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd

Horoscop cu Mariana Cojocaru. Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt cele mai afectate zodii în perioada care urmează.  În această perioadă, șapte planete se află în retrograd, iar zodiile în care ele se află sunt cele mai afectate.

Horoscop cu Mariana Cojocaru. Iată care sunt cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd

”Vom avea iarăși Mercur retrograd, dar, de data aceasta, Mercur retrograd este doar vârful aisbergului, pentru că vom mai avea în total șapte planete retrograde, cum nu am avut de foarte multă vreme, semn că nu va mai merge așa cum a mers până acum.

Vor fi perioade cu constrângeri foarte greu de suportat. Românii vor tolera cu greu proba cuțitului care le va ajunge la os. Vestea bună este că nemulțumirea aceasta generală a populației se transformă în energie, care se va răsfrânge asupra celor care ne conduc. Practic, își vor scoate ochii între ei și noi vom privi acest spectacol. Se vor certa, se vor umili, vort coborî sub nivelul funcțiilor pe care le-au obținut prin vot sau prin aranjamente.

În sistemul de Sănătate, acum, pentru că va fi Soare, conjunct cu Marte și cu Mercur retrograd în câteva săptămâni, va avea nevoie de investiții, de fonduri poate și nerambursabile, pentru a nu ajunge la zona de resuscitare. Populația suferă foarte mult, iar liderii puterii ne mint că economia bubuie.

Cu Mercur retrograd, vor fi forțați, vor trebui să recunoască și, mai ales, să găsească soluții care să nu înfometeze țara, să nu ne târască în zona aceea de frig și de întuneric.

Spuneam de șapte planete retrograde. Un astfel de aspect nu a fost de foarte mulți ani, aș spune eu, înainte de Revoluție, când Ceaușescu ne ținea în întuneric și în frig, cu restricții dure. De data aceasta, riscul este ca populația să iasă în stradă. Să nu uităm că avem Neptun retrograd în Pești, Saturn retrograd în Pești, Jupiter retrograd în Vărsător, Pluto retrograd în Capricorn, Uranus retrograd în Taur, Chiron retrograd în Berbec.

Practic, Mercur vine să toarne gaz pe foc cu Marte și să ne aducă aminte că lucrurile acestea trebuie să prindă un alt contur”, a spus astrologul Mariana Cojocaru la Antena 3.

Citeşte şi: Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată care sunt marile vicii ale zodiilor. Nativii de care trebuie să te ferești