Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!

O parte importantă a vieții noastre este dedicată iubirii. Mulți oferă dragoste cu tot sufletul, însă foarte mulți suferă cumplit din această cauză.

29 oct. 2021, 20:55
Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog a vorbit deschis despre greșelile pe care fiecare nativ al zodiacului le face și riscă să își piardă persoana iubită din viața sa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!

Berbec

Acest nativ adoră să trăiască periculos. De altfel, în viața amoroasă face trei greșeli care îi sunt fatale. Acesta intră mereu în relații interzise, este impulsiv și nu își gândește atent mișcările și nu are răbdare. De câte ori apare un impas în cuplu, acesta nu încearcă să rezolve problemele, ci renunță și pleacă.

Taur

Această zodie joacă mereu dur. Vrea să fie inabordabilă și cu un pas înaintea ta. În momentul în care le intri însă în grații, Taurul gândește prea mult în viitor. Vorbește despre căsătorie, copii și familie și reușete să îl sperie teribil pe potențialul partener de viață. Mai mult decât atât, acesta tinde foarte mult să îl schimbe pe omul pe care îl are lângă el.

Gemeni

Au excesul de nehotărâre în permanență, au teamă să nu greșească în alegeri. Vorbește foarte mult și se laudă cu fostele relații. Potențialul partener va crede că încerci să bravezi. Sunt foarte insistenți.

Rac

E un iubitor de oameni, care crește prin încrederea lui nemărginită în oameni. Oferă dragoste de la început, iar această ofertă nu este grozavă. Au o sensibilitate și o emotivitate ieșită din comun. Din cauza acestor lucruri, trebuie să comunice cu partenerul și începe să se victimizeze și să se judece pe el și greșește fantastic.

Leu

Din prima vrea să preia controlul. Confundă de multe ori atracția sexuală cu iubirea. Leul e cu simpatie din prima, sau antipatie din prima. Leul are posesivitatea lui și gelozia, iar cu aceste lucruri creează mici disensiuni.

Fecioară

Critică fiecare mișcare a celui de lângă el și nu îl susține niciodată. Vrea idealul, perfecțiunea, cenzurează orice mișcare și vrea să fie totul după bunul lui plac. Nu fac primul pas de teama de a nu face o alegere greșită și se tem să nu fie respinși.

Balanță

Nu spun de la început ce vor. Fac multe compromisuri pentru a obține pacea. Sunt oameni cărora nu le place discordia, sunt oameni care vor multe liniște. Nu uită niciodată fostele iubiri și mare parte din ei se întorc la marele iubiri, cel puțin din curiozitate.

Scorpion

Are un punct forte care de multe ori e foarte rău. Caută compatibilitatea sexuală, nu cea afectivă. Caută să își controleze partenerul, să îl țină din scurt pentru că este gelos. Niciodată nu spune partenerului ce își dorește, ce dorințe are și îl lasă pe partener să ghicească.

Săgetător

El zice că mai bine se simte în siguranță decât să sufere. Se sabotează singur, își pune piedici și caută pretexte.

Capricorn

Vede în jur tot ce e mai rău. Este pesimist. Nu vrea să se implice emoțional ca să nu sufere. Ca să nu sufere nici nu vrea să comunice cu partenerul.

Vărsător

Dragostea pentru el nu e suficientă. Trăiește în trecut, cu greșelile lui. Nu vrea să trăiască în prezent. Rămân focalizați pe ce au fost. Partenerii lui trebuie să fie foarte răbdători.

Pești

Iubesc așa de mult și primesc atât de puțin. Greșesc, cad în capcane, iar atunci când descoperă, plâng, se victimiează și caută victime. Când dă de dificultăți se sperie

Citește și: Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion vine cu cumpene. Karma nu iartă unele zodii


loading...