Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion vine cu cumpene. Karma nu iartă unele zodii

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

29 oct. 2021, 14:00
Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Luna Nouă în Scorpion vine cu cumpene. Karma nu iartă unele zodii

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021 Berbec 

În ziua de 30 octombrie, răstimp dedicat vieții sufletești. Fie că vor dori sau nu asta, neapărat, atenția nativilor se va îndrepta spre acele persoane care îi interesează și asupra cărora își revarsă preaplinul sufletesc. Motivați vor fi și cei care desfășoară activități artistice, creative sau interpretative. Nota generală va fi cea de patos, de curaj, de îndrăzneală și de dorința de a „ieși la rampă”, de a se afirma.

Între 30 octombrie, după ora 21:10′, și începutul zilei de 2 noiembrie, discrete disfuncții digestive în planul sănătății. Chestiuni organizatorice sau administrative legate de locul de muncă și de activitatea profesională curentă. În după-amiaza zilei de 30 octombrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și, până pe 13 decembrie a.c., va tranzita sectorul avantajelor materiale rezultate din relația cu una sau mai multe persoane particulare sau în calitate de reprezentanți ai unor instituții.

Nota generală instaurată de acest tranzit va fi una acută, asociată cu riscul real ca nativii să fie păcăliți prin varii metode, chiar dacă unele vor avea un aer de legalitate sau de corectitudine. Între 2 noiembrie, după ora 1:11′, și începutul zilei de 4 noiembrie, tentative precare, firave de a relua un dialog întrerupt de conflicte și de divergențe majore.

Horoscop special. Top 3 zodii care încep luna noiembrie 2021 cu stângul. Ce zodii sunt favorizate pe final de an
Între 4 noiembrie, după ora 2:53′, și 5 noiembrie, posibilă situație conflictuală sau importantă prin premisele care se vor pune în legătură cu un interes material sau o chestiune financiară care se va complica prin tertipuri, dar și prin radicalismul sau trezirea la realitate a nativilor pe fondul Lunii Noi în Scorpion, în opoziție, la grad perfect, cu Uranus în Taur, din 4 noiembrie, care va alimenta turbulențe.

În ziua de 5 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie 2022, va străbate sectorul carierei și le va oferi, timp de patru luni, susținere, protecție și noroc.

Horoscop săptămânal Taur – 30 octombrie – 5 noiembrie

În ziua de 30 octombrie, situații cu aspect de constrângere sau de urgență în familie; nativii vor fi obligați să acționeze contrar principiilor lor de viață sau ale unei strategii personale pentru că vor trebui să se supună în fața atitudinii ferme ale unuia sau ale mai multor membri de familie cu viziuni contrare cu ale lor.

Între 30 octombrie, după ora 21:10′, și începutul zilei de 2 noiembrie, răbdare, calm, uneori chiar indiferență, în fața alinturilor sau a capriciilor celor dragi (copii, iubită/iubit). Efort de a tempera elanul nejustificat sau inoportun al unor persoane la care Taurii țin, dar cărora nu le pot permite derapaje. Între 2 noiembrie, după ora 1:11′, și începutul zilei de 4 noiembrie, mecanisme astrale discrete, neutre, pentru starea de sănătate dar și pentru relațiile de serviciu.

Horoscop TAROT noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
Între 4 noiembrie, după ora 2:53′, și 5 noiembrie, relații parteneriale modificate sau doar tulburate de tranzitele planetei Marte, care, pe 30 octombrie, va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 13 decembrie, sectorul relațiilor parteneriale, introducând factori majori de conflict, dar și de neîncredere ori de câte ori nativii vor avea (pre)sentimentul că sunt păcăliți sau că asupra lor se exercită presiuni morale, profesionale sau chiar de ordin material.

În plus, în acest răstimp, își va face simțită influența și faza Lunii Noi în Scorpion, din 4 noiembrie, care va permite acutizarea sau reluarea vechilor conflicte și, eventual, intrarea într-o nouă etapă (de exemplu, de la o ceartă se poate ajunge la proces, la reclamații, la o anchetă).

În ziua de 5 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie 2022, va străbate sectorul conștiinței și al reprezentărilor despre lume, al idealurilor și al evoluției superioare, dându-le nativilor stabilitate, logică și adecvare în abordarea proiectelor lor majore de viață.

Horoscop Urania 30 octombrie – 5 noiembrie 2021 Gemeni 

În ziua de 30 octombrie, Gemenii vor avea tendința să se poarte sau să reacționeze mai puțin cerebral (mândrie, orgoliu, vanitate, dorință de a convinge sau de a-și impune punctul de vedere în dialogurile cu frații, cunoscuții ocazionali, vecinii, tovarășii de călătorie, reprezentanții instituțiilor cu care vor intra în dialog).

Tendință neindicată în relațiile de serviciu pentru că ar putea complica lucrurile, acutizând un conflict deja existent sau amplificând o antipatie. Între 30 octombrie, după ora 21:10′, și începutul zilei de 2 noiembrie, preocupări casnice sau administrative în legătură cu actele și demersurile legate de fructificarea unui bun patrimonial sau locativ.

În după-amiaza zilei de 30 octombrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și, până pe 13 decembrie, va tranzita casa sănătății de fiecare zi și va crea un substrat astral care va permite dezvoltarea unor afecțiuni organice (infecții dentare, genitale, renale, urinare, dermice, pulmonare sau tulburări endocrine). Între 2 noiembrie, după ora 1:11′, și începutul zilei de 4 noiembrie, parcurs neutru pentru relațiile sentimentale.

Între 4 noiembrie, după ora 2:53′, și 5 noiembrie, tranzit sporit în intensitatea lui de forța Lunii Noi în Scorpion, din 4 noiembrie, care va spori factorii de risc și de evoluție neobișnuită, atât a sănătății, cât și a relațiilor de muncă, permițând abordări nu tocmai legale (clauze abuzive, condiții greu de acceptat, interdicții sau limitări ale unor drepturi impuse ca niște clauze contractuale) care, pe fondul unei crize personale profesionale sau financiare, ar putea fi acceptate de către unii nativi.

În ziua de 5 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie 2022, va străbate sectorul beneficiilor materiale, aducând o notă utilă de logică, rațiune și spirit practic în abordarea unui interes material/financiar de către nativi.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro