HOROSCOP RUNE 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici. Leii au de înfruntat o serie de provocări, Scorpionii dau lovitura pe toate planurile

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru toți nativii din zodiac, pentru perioada 24 - 30 mai.

22 mai 2021, 20:36
HOROSCOP RUNE 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici. Leii au de înfruntat o serie de provocări, Scorpionii dau lovitura pe toate planurile

HOROSCOP RUNE 24-30 mai.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru toți nativii din zodiac, pentru perioada 24 – 30 mai, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

HOROSCOP RUNE 24-30 mai. „Săptămâna precedentă a fost una bună pentru toată lumea, nimeni nu s-a văitat, a fost o săptămână benefică”, a spus Voropchievici.

BERBEC. Pentru că au trecut printr-o perioadă cu suișuri și coborâșuri, tot felul de încercări, au un sfat. Dați la o parte toate grijile și tot ce e legat de trecut. Lăsați și necazurile, veți avea o săptămână mult mai bună.

TAUR. Fertilitate și belșug, visurile voastre se vor împlini foarte curând.

GEMENI. Se gândesc la distracție, la plăceri. Cineva le va trimite un cadou minunat. Au o lună benefică.

RAC. Intră în atenția runei. Trebuie să demonstreze cine sunt, să își mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția pe toate planurile, în familie, la serviciu.

LEU. Se supără pentru că au o săptămână mai grea, de încercare. Trebuie să demonstreze că au forță, au tărie să treacă peste mici neajunsuri. Aflați vești neplăcute.

Horoscop 22 mai 2021. Mercur formează o cuadratură cu planeta Neptun care induce erori

FECIOARĂ. Trebuie să schimbe locuința sau locul de muncă. Trebuie să aleagă ce e mai favorabil pentru ei dintre aceste două lucruri. Sunt persoane care au atâta tărie și forță că le vor putea face pe ambele.

BALANȚĂ. Are o săptămână în care nu vrea să mai comunice cu nimeni, are nevoie de liniște, de odihnă. Are nevoie de o săptămână în care să-și reîncarce bateriile. Vor comunica cu cei din jur atât cât consideră, fără să dea prea multe explicații.

SCORPION. Cei care au avut perioade cu suișuri și coborâșuri, incertitudini, de acum vine semnalul că trebuie să spună cine sunt și ce vor să facă. Vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ pe toate planurile. Și afectiv și muncă și financiar. Vine ca un fel de recompensă pentru perioada în care au fost căzuți. Scorpionii sunt norocoși și harnici. Universul le întinde mâna de ajutor.

SĂGETĂTOR. În afara faptului că are triplă protecție, săptămâna viitoare o primesc și pe a patra. Sunt foarte protejați de toate răutățile, de forțele malefice.

CAPRICORN. Trebuie să fie pregătiți pentru o serie de schimbări majore. Fiecare Capricorn va face aceste schimbări în funcție de cerințele lui. Ei fac doar ce știu ei că trebuie să facă.

VĂRSĂTOR. Va trebui să aibă foarte multă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Cu un strop de așteptare, acel noroc va veni săptămâna viitoare.

PEȘTI. Așteaptă niște comunicări și niște mesaje importante. Fiți atenți în toate părțile, nu fiți încuiați!

Horoscop Urania 22-28 mai 2021. Luna Plină în Săgetător ne provoacă să fim mai flexibili decât de obicei, ne potenţează curiozitatea și dorinţa de autodepăşire