HOROSCOP: Cum alegi mărţişoarele în funcţie de zodie

HOROSCOP: Că le faci cadou sau că eşti chiar tu cea care le poartă, alege mărţişoarele în funcţie de zodie. Începe primăvara cu norocul de partea ta.

27 feb. 2014, 10:05
HOROSCOP: Cum alegi mărţişoarele în funcţie de zodie

HOROSCOP: Berbecii vor să fie unici, de aceea îi impresionează lucrurile scumpe sau în serie limitată. Asigură-te că mărţişorul pe care i-l faci tu cadou nu se găseşte prea uşor şi nu riscă să mai întâlnească pe altcineva care să poarte unul identic. 

Coafura perfecta pentru zodia ta 

Deosebit de darnici, Taurii preferă să ofere cadouri -mărţişoare- frumoase decât să le primească, aşa că nu te impacienta. Atâta timp cât alegi un mărţişor de care să transmită ceva, un mesaj sau o emoţie, nu o vei auzi să fie nemulţumită pe ea care îl primeşte. 

Pretenţioşi din fire, Gemenii nu se mulţumesc cu modelele tradiţionale de mărţişoare. Pe cele primite le vor accepta cu încântare dar cel mai probabil vor alege ei singuri modelul pe care îl vor purta. Mărţişorul potrivit gemenilor va conţine culorile alb şi roşu dar va fi o piesă inedită, care va impresiona pe toată lumea. 

Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut?

Iubitori ai naturii, Racii vor prefera să poarte un mărţişor din materiale reciclate. Nu vor neapărat ceva nou şi la modă, aceştia se mulţumesc fie să poarte unul mai vechi dar valoros, ca o broşă dăruită de cineva drag, fie un mărţişor realizat chiar din materiale reciclate. 

Mai multe recomandari de martisoare dupa zodie, pe Cosmopolitan.ro