Horoscop: Cum depăşeşti momentele de criză din relaţie, în funcţie de zodia lui

Nimic nu poate fi perfect, nici măcar atunci când doi oameni se iubesc. Problemele de zi cu zi, rutina, stresul de la birou, pot afecta relaţia cu persoana iubită. Însă, atunci când lucrurile devin mai serioase, iar problemele parcă nu se mai opresc, apare acel moment de criză dintr-o relaţie, ce nu poate fi depăşit foarte uşor.

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 09:36
Horoscop: Cum depăşeşti momentele de criză din relaţie, în funcţie de zodia lui

De foarte multe ori dam vina pe cel de langa noi sau pe lipsa de comunicare, insa totul se poate rezolva mult mai usor, daca cei doi se cunosc foarte bine.

Astrele iti vin in ajutor si te pot ajuta sa afli cum poti depasi momentele de criza din relatie, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul Berbec pare sa nu faca fata stresului foarte usor, iar de cele mai multe ori se pierde in detalii. Atunci cand simte ca este o situatie critica in relatie, prefera sa bata in retragere si sa se comporte de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Va fi necesar ca tu sa preiei comanda si sa-l indrumi spre drumul cel bun.

Taur

Taurul este foarte incapatanat si de multe ori poate parea insensibil in fata unor probleme. Insa, chiar daca atitudinea sa nu este mereu cea corecta, in momentele de criza poate gandi limpede. Tu nu trebuie decat sa-i explici clar cum sta situatia si sa-i propui sa decida el cum sa procedati mai departe, pentru ca ii place sa detina controlul.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni va avea tendinta mai mult sa vorbeasca despre cum ar putea rezolva o situatie decat sa actioneze. Daca ati ajuns intr-un impas in relatie si consideri ca sunt prea multe probleme pe care nu ati reusit sa le rezolvati, este important sa-l faci sa fie constient de acest lucru si sa-i explici ce ar putea sa piarda.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.