Horoscop: Cum îi place să te aranjezi, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Fiecare bărbat are propria lui personalitate, de aceea Taurii întotdeauna te vor sexy, iar Balanţele sunt atrase de naturaleţe. Semnul lui zodiacal îţi spune cum să te îmbraci sau să te machiezi.

14 mart. 2014, 22:49
Horoscop: Cum îi place să te aranjezi, în funcţie de zodia lui

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Acest nativ este uşor romantic, aşa că ar vrea să fii o zână din poveşti. Cu rochii uşoare, în colori calde, sandale cu multe cureluşe şi nemachiată, aşa i-ar plăcea acestui nativ să te vadă. În spaţiul intim însă, acesta este mult mai îndrăzneţ şi şi-ar dori să ai părul răvăşit şi colanţi de piele.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec ar vrea să fii acel tip de femeie mereu cochetă, cu picioare care nu îi obosesc niciodată pe tocuri şi cu un machiaj discret, dar senzual. În schimb, în spaţiul intim, acesta vrea să îţi laşi la vedere părţi ale corpului care îl excită la maxim, aşa că dacă ţi se văd sfârcurile printr-un tricou lărguţ, atunci nu va mai avea nevoie de nimic.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii adoră senzualitatea şi sunt atraşi de femeile în permanenţă sexy. Nu concepe să nu ai un ruj roşu şi mulţi pantofi cu toc, pentru că adoră acel look de divă. În casă însă, te vrea naturală şi acoperită doar cu cămaşa lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni te vrea cât mai transparentă cu putinţă, dar asta doar în casă, când eşti doar tu şi el. În public i-ar plăcea să aibă la braţul lui o femeie în pas cu moda, dar care nu exagerează şi nu iese în evidenţă.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac te vrea elegantă, dar sexy. Te preferă în rochii mulate atunci când ieşiţi la vreun eveniment, şi sumar îmbracată atunci când sunteţi acasă. Vrea să îi laşi la vedere ce iubeşte el mai mult, şi anume sânii.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul vrea să ai atitudine, iar prin vestimentaţie să arăţi că ai încredere în tine. I-ar plăcea să porţi tocuri înalte tot timpul, fie în oraş, fie într-o noapte de amor acasă la voi. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbaţii din această zodie te vrea perversă în mediul intim, şi doamnă în societate. Tocuri înalte, paltoane, machiaj discret, aşa te-ar vedea la o cină în oraş. Dar acasă, mintea lui plină de imaginaţie îi cere o femeie foarte sexy, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, chiar şi în cele mai casnice activităţi.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro