Horoscop: Cum îl faci să uite de fosta iubită, în funcţie de zodia lui

Ţi-ai făcut un iubit nou, dar ai impresia că încă se gândeşte la fosta iubita? Chiar dacă pare greu de crezut, un bărbat nu trece foarte uşor peste o despărţire.

RomaniaTV.net
13 mai 2014, 09:01
Horoscop: Cum îl faci să uite de fosta iubită, în funcţie de zodia lui

Atunci cand sunteti la inceputul relatiei, trebuie sa incerci sa nu te transformi in genul acela de femeie cicalitoare, chiar daca te deranjeaza ca inca vorbeste cu fosta sau te compara cu ea. Cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa-i arati cat de minunata esti tu si sa-l faci sa uite de ea.

Astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie cateva trucuri care te vor ajuta sa-l faci sa uite de fosta iubita, in functie de zodia in care el s-a nascut.

Berbec

Berbecul nu este genul de barbat care se agata de trecut, iar de cele mai multe ori ii este foarte usor sa uite de fosta iubita. El trebuie sa-ti tina mereu mintea ocupata, sa aiba parte de aventuri si de experiente inedite. Daca este entuziasmat de prezent, in mod sigur va uita de trecut. Asadar, trebuie sa stii cum sa te „joci” cu el si nu vei avea de ce sa-ti faci griji.

Citeşte şi Horoscop. Ce plante ţi se potrivesc in functie de zodie

Taur

Un Taur se gandeste destul de mult la fosta iubita, asta pentru ca se simte abandonat si are tendinta sa poarte ranchiuna. Ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie alintat si sa aiba mereu parte de experiente placute, numai in acest fel va putea uita de fosta iubita si se va concentra mai mult pe prezent.

Horoscop. Ce să faci ca să nu te mai cerţi cu iubitul, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Chiar daca are tendinta sa vorbeasca mai mult de trecut, barbatul Gemeni uita foarte usor de fosta iubita. Nu trebuie sa-ti faci griji daca aduce vorba de ea in anumite discutii, o va face fara sa isi dea seama si fara sa aiba niciun scop ascuns. Pur si simplu ii place sa vorbeasca. Daca sunteti la inceputul relatiei, nu te grabi sa-l cuceresti. Lasa-l sa iasa putin la „vanatoare”.

Restul horoscopului pe Ele.ro.