Horoscop: Cum îl seduci, în funcţie de zodia lui

Seducţia este primul pas care te poate apropia de bărbatul pe care îl doreşti, însă dacă nu ştii ce îi place sau ce îşi doreşte flirtul te poate lăsa ignorată sau, mai rău, refuzată.

25 aug. 2014, 11:29
Horoscop: Cum îl seduci, în funcţie de zodia lui

BERBEC

 Berbecii sunt guvernati de Marte, planeta razboiului, si pot fi sedusi doar daca te arati o femeie greu de cucerit, astfel incat sa devii o provocare pentru nativul dorit. Nu o face, insa, pe inabordabila, ci presara din cand in cand cateva apropouri incitante. Firea lor pasionala ii va face pe reprezentanti sa te vaneze cu insistenta. Bucura-te de acest joc de cucerire si prefa-te ca tu esti victima. Propune-i sa faceti impreuna activitati care sporesc adrenalina si il vei convinge definitiv ca esti femeia de care are nevoie in viata lui, scrie divahair.ro.

Citeşte şi Horoscop: Ce trebuie să faci pentru a avea o căsnicie fericită, în funcţie de zodia ta

TAUR

Taurul este un semn de Pamant, astfel ca nativii sunt persoane sigure pe ele si cu capul pe umeri. Probabil ai observat deja ca nu ii impresioneaza orice gest si ca uneori dau dovada de o incapatanare iesita din comun. Ei simt nevoia de securitate si angajament, altfel nu se implica intr-o relatie. Acorda atentie aspectului fizic atunci cand te intalnesti cu un barbat nascut in aceasta zodie. Aminteste-ti si ca preparatele culinare delicioase ii vor deschide inima celui iubit. De asemenea, nu fi dominanta cu el, dimpotriva, fii intelegatoare si senzuala.

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale

GEMENI

O fire spontana si sociabila, barbatul din Gemeni este atras de femeile cu personalitate diferita de a celorlalte. Si, pentru a-l cuceri, trebuie sa ii arati ca esti un spirit liber, o persoana versatila, care este in stare sa poarte tot felul de subiecte de discutie interesante, avand in vedere faptul ca acesti nativi au tendinta sa se plictiseasca usor. Atentie la posesivitate si gelozie, pentru ca nu ii vor fi pe plac! Arata-te interesata de pasiunile lui, implica-te in activitatile lui favorite si incearca sa ai o relatie buna cu prietenii lui.

Citeşte şi Horoscop: Cum te va cere de soţie, în functie de zodia lui

RAC

Sensibilul Rac nu poate fi cucerit pana nu vei reusi sa treci dincolo de carapacea in care s-a refugiat dupa vreo suferinta sentimentala. Seductia barbatului din aceasta zodie poate incepe prin suportul pe care il ai fata de visele lui. Fii intelegatoare atunci cand vine vorba despre trecutul lui si nu te astepta sa treaca peste el dintr-odata. Cucereste-l cu romantism si atentie, nu il critica prea dur atunci cand greseste si fii atenta la nevoile lui. Va aprecia aceste lucruri si nu va mai cauta la alte femei ceea ce gaseste deja la tine.

Continuarea horoscopului pe DivaHair.ro.