HOROSCOP: Cum începi noua săptămână. Ce prevăd astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP: Săptămâna începe agitat pentru multe zodii. 

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 04:47
HOROSCOP: Cum începi noua săptămână. Ce prevăd astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP Berbec

Ziua iti solicita mentalul destul de mult, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Cele mai reusite discutii le poti avea cu prietenii sau cu o persoana care te protejeaza de ceva timp incoace. Sunt posibile vesti din si despre strainatate, fie de la rude, apropiati, fie este vorba despre detalii ale unor colaborari profesionale care implica parteneri straini. Poate intra in discutie si abordarea unor studii, cursuri pe care ar trebui sa le parcurgi, fiindu-ti necesare la serviciu. Dupa-amiaza, delecteaza-te cu un film bun sau cu o carte amuzanta.

HOROSCOP Taur

Debutul saptamanii iti aduce in atentie cheltuielile pe care le ai in comun cu altii. Probabil ca este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Exista in preajma ta personaje care iti dau tot soiul de sfaturi vizavi de modul in care sa iti cheltuiesti resursele materiale. Fii prudent si ocupa-te doar tu de banii si bunurile tale, pentru ca deocamdata altii vor doar sa profite de pe urma ta. Ar fi bine daca ai cauta sensul evenimentelor si informatiilor primite astazi, dincolo de aparente.

HOROSCOP Gemeni

Relatiile parteneriale iti dau multe batai de cap. Motivul disensiunilor sunt banii pe care ii obtii din munca defasurata la un serviciu. Indiferent ca sunt multi sau putini, ti se poate reprosa faptul ca ai o atitudine nepotrivita vizavi de bani si implicatiile lor. Ar fi minunat daca ti-ai mai schimba scara valorilor morale, atat in ceea ce priveste resursele si sursele tale materiale, cat si modul in care raportezi aceste resurse intr-o relatie parteneriala. Foarte usor se poate reconfigura orice tip de parteneriat: personal sau profesional.

HOROSCOP Rac

Saptamana incepe cu multa forfota la serviciu. Traversam o perioada in care esti foarte tensionat si asta iti poate dauna sanatatii. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, dar mai ales evita sa intri in discutii aprinse cu sefii sau colegii de serviciu. Exista diferente majore de gandire si moralitate intre tine si ceilalti, iar adevarul este pe undeva pe la mijloc. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. O dieta usoara, hidratare suficienta si detasarea de cotidina iti sunt cele mai potrivite.

HOROSCOP Leu

Esti distrat si pus pe sotii. Persoana iubita sau copiii iti vor tine isonul, dar nu atat pe cat ti-ai dori tu. Este foarte dificil de inteles care sunt motivele neplacerilor cu cei dragi, neplaceri care apar deocamdata periodic. Pe undeva ar fi vorba despre modul tau de gandire si abordare a relatiilor afective. Rezerva-ti momente pentru a le petrece mai mult cu cei dragi si tine cont de nevoile sau sfaturile lor. Creativitatea ta si dorinta sincera de a le fi alaturi va aduce zambete si bucurie pe chipul tuturor celor cu care intri in contact astazi.

HOROSCOP Fecioara

Treburile casnice si relatiile cu membrii familiei sunt temele principale ale acestei zile. Este posibil ca planurile tale legate de casa si rude sa contravina dorintelor si planurilor celor pe care vrei sa-i implici tu. Poate ar fi bine ca mai intai sa asculti ce vor ceilalti si abia pe urma sa iti prezinti tu ideile. Esti nostalgic dupa vremurile copilariei, insa discutiile cu cei dragi, vizitarea unei rude sau a locurilor natale, daca este posibil, ti-ar aduce multa bucurie si liniste sufleteasca.

HOROSCOP Balanta

Se contureaza multe calatorii pe distante scurte, dar si agitatie mentala. Sunt momente bune, atat pentru a-ti rezolva diverse treburi legate de rude sau prieteni apropiati, cat si pentru a-ti pune la punct documentele personale sau profesionale. Posibil ca sefii sau colegii de serviciu sa iti puna tot felul de bete in roatele programului pe care l-ai stabilit pentru astazi, dar vei resui sa te descurci cu tot ce se iveste in plus. Fii prudent in vorbe si fapte!

HOROSCOP Scorpion

Este o zi in care fie primesti bani , bunuri sau favoruri din zona profesionala in care activezi, fie afli informatii legate de schimbarea conditiilor de munca sau se finalizeaza o activitate la serviciu, activitate care ti-a adus ceva castiguri in ultima luna. Pe moment ai putea fi derutat de intorsatura situatiei bugetului tau, insa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Dupa-amiaza, detaseaza-te de cotidian si mergi la cumparaturi. Iti poti permite cateva mofturi, chiar si pentru cei dragi, insa nu forta nota.

HOROSCOP Sagetator

Starile tale de spirit sunt fluctuante. Esti dornic sa te implici in multe si marunte, dar ai grija ca unele sunt prea marunte ca sa iti irosesti timpul si energia ocupandu-te de ele. O discutie furtunoasa cu un prieten iti poate oferi sfaturi si solutii bune pentru evenimentele in care esti implicat. Cu toate ca iti displace ceea ce auzi astazi ar fi bine sa lasi orgoliul deoparte si sa iei aminte. A doua parte a zilei este favorabila unei sedinte de masaj, unui program de exercitii fizice sau unei plimbari in aer liber.

HOROSCOP Capricorn

Este bine sa fii cat mai retras si sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina. Energia ta vitala este la cote joase, asa incat se pot accentua diverse afectiuni, dar in mod special ficatul este slabit. Totusi evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece cu putin efort vei depasi totul cu bine. Foarte tensionate sunt relatiile cu ceilalti, de aceea stai departe de ei. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la schimbarea planurilor de viata. Informatiile obtinute astazi pe diverse cai sunt de mare folos.

HOROSCOP Varsator

Zi buna pentru discutii si intalniri cu prietenii. Daca doresti sa cooptezi si pe altii in proiectele tale de viitor, in special in cele profesionale ia legatura cu cei pe care ii consideri potriviti. Insa, dupa ce iti expui ideile, ai rabdare si asculta si opiniile celorlalti. Poti primi sfaturi bune, chiar daca unele s-ar putea sa iti displaca. Ar fi bine sa fii mai pretentios in alegerea anturajului si sa mai schimbi personajele care roiesc in jurul tau. Evita sa ramai fixat in tipare de gandire prea vechi!

HOROSCOP Pesti

Inceputul saptamanii iti aduce intalniri si discutii cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale. Este bine sa fii rezervat in explicatii si sa asculti atent la ceea ce se spune in preajma ta. Foarte usor iti pot fi compromise astazi imaginea publica si pozitia in cadrul segmentului profesional in care esti implicat. Neplacerile majore sunt legate de banii si bunurile folosite si administrate in comun cu partenerii socio-profesionali. Pe undeva la tine este hiba: ori ai cheltuit nesabuit, ori ai propus planuri financiare care au dus la incurcaturi serioase.

Sursa: www.astrocafe.ro