Horoscop: Cum îţi sabotezi relaţia amoroasă, în funcţie de zodie

Trăsăturile oferite de semnul zodiacal au si părţi bune, dar şi unele mai puţin bune. Ei bine, unele trăsături negative oferite de zodii îşi pot afecta viaţa sentimentală.

RomaniaTV.net
12 oct. 2017, 08:27
Horoscop: Cum îţi sabotezi relaţia amoroasă, în funcţie de zodie

RAC – Îţi ruinezi viaţa amoroasă prin faptul că nu ceri ce vrei de la partenerul tău.

O relaţie e formată din doi oameni care oferă şi primesc în mod egal, dar când dăruieşti în mod constant şi nu spui care îţi sunt propriile nevoi şi dorinţe, atunci vei sfârşi cu resentimente faţă de persoana respectivă. E frumos să vrei să îi mulţumeşti pe cei din jurul tău, dar uneori e bine şi să fii egoistă.

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în 2018. Totul le iese pe dos anul viitor

LEU – Îţi ruinezi viaţa sentimentală ascunzând ceea ce simţi.

Crezi că recunoaşterea sentimentelor te fac să fii un om slab, iar plânsul şi vulnerabilitatea nu sunt normale. Respingi acest tip de emoţii pe care nici măcar nu ştii să le exprimi. Din această cauză, eşti atrasă de oameni care sunt foarte sensibili, dar problema se află în incapacitatea ta de a înţelege şi de a te conecta emoţional cu jumătatea ta.

Vezi şi HOROSCOP: Trei zodii de femei deştepte

FECIOARĂ – Îţi distrugi relaţiile amoroase căutând partenerul perfect.

Ai o listă în cap pe care nimeni nu o poate respecta la perfecţie. Nu contează cât de mult încearcă cineva să îţi facă pe plac sau cât de mult te iubeşte, pentru că tu găseşti mereu ceva care lipseşte. Trebuie să fii fericită cu tine însăţi înainte de a fi fericită cu altcineva.

Citeşte continuarea pe Eva.ro