Horoscop: Cum îţi afectează zodia viaţa sexuală

Știai că semnul zodiacal sub care te-ai născut îți afectează viața sexuală. Descoperă care sunt punctele tale slabe și ce poți face pentru a îmbunătăți performanțele în dormitor.

RomaniaTV.net
13 dec. 2016, 12:59
Horoscop: Cum îţi afectează zodia viaţa sexuală

Berbec

Dacă ești un Berbec, la tine totul este pe repede înainte. Tu sari pe iubit, literalmente. Data viitoare, ia-l mai ușurel. Nu strică să experimentezi, mai ales când ești într-o relație de durată, pentru a nu intra în rutină și a nu stârni frustrări.

Taur

Așa cum se spune, cursa lentă, dar constantă, asigură câștigul. Pentru Taur niciun preludiu nu este prea lung. Pentru tine o seară romantică începe cu un masaj de relaxare, care duce ușor la preludiu și, în final, la actul sexual în sine, care nu trebuie să se termine prea rapid. Dar, ține cont că sexul nu este doar despre tine, ci și despre el.

Gemeni

Viața sexuală a Gemenilor ar trebui să fie întotdeauna distractivă, debordând de prospețime, ca o tatonare continuuă. Cunoscut ca un semn zburdalnic, jucăuș și agil, te activezi la gesturi mici, neașteptate, precum flirtul, de exemplu.

Rac

Pentru că este cel mai romantic semn zodiacal, viața sexuală a unui Rac ar trebui să se axeze exact pe ceea ce îi place: priviri admirative, sărutări pasionale și mângâieri pline de tandrețe. Pentru a te bucura de o partidă de amor, este musai să ai contact vizual. Dar, dacă partenerul este mai rușinos, acceptă și să vă jucați cu lumina stinsă.

Citeşte şi  Horoscop Astrocafe.ro pentru săptămâna 12- 18 decembrie 2016

Leu

Leii adoră să fie în centrul atenției, iar asta nu se schimbă deloc în dormitor. Unui Leu îi place să fie dramatic, distractiv și puternic în timpul contactului fizic. Dar asta transformă partenerul în spectator, ceea ce nu e bine. Dacă vrei musai să joci sceneta asta, găsește-i și lui un rol interesant.

Fecioară

Pur și simplu, o Fecioară are tot timpul multe de făcut. De aceea, pentru tine cel mai bun loc pentru a te bucura de o partidă de amor este pe birou sau pe masa din bucătărie. Partea bună este că partenerul nu se plictisește alături de tine, dar, partea rea este că uneori mai simte nevoia și de o partidă liniștită, leneșă, în pat.

Balanță

O Balanță este în permanență în căutarea spectaculosului în viață. Deci, de ce să nu facă același lucru în dormitor? Cea mai bună partidă pentru o Balanță este una în care ambii parteneri sunt la fel de activi.

Scorpion

Pentru un Scorpion, sexul ar trebui să fie la fel de profund și de pasional ca și personalitatea lui. Altfel spus, sexul este extrem de intim.

Săgetător

Experimentarea este cuvântul care definește cel mai bine un Săgetător. La urma urmei, acesta este recunoscut ca fiind neinhibat când vine vorba de sex. Dar, dacă abia ai cunoscut un băiat, încearcă să nu îl sperii din prima seară.

Capricorn

Un Capricorn nu se teme să depună efort, pentru a se bucura de o seară de pomină. Tu nu ai nevoie de un pat, mașina de spălat, cabina de duș, blatul din bucătărie, toate sunt locuri de exploatat. În cazul în care iubitul tău este mai plăpând, nu îl pune în poziții în care e obligat să te țină în brațe.

Vărsător

Vărsătorii au destulă imaginație, atât în, cât și afară din dormitor. În esență, sexul ar trebui să îți permită să lași mintea să hoinărească.

Pești

Cei născuți sub acest semn zodiacal se bucură de orice partidă de sex sub apă, fie că e la duș, în cadă, Jacuzzi, piscină sau mare.

Află cum stai cu infidelitatea în funcție de zodie