Horoscop: Cum îţi dai seama că e atras de altcineva, în funcţie de zodia lui

Observi o schimbare în comportamentul lui, dar nu ştii care e cauza? Analizează-l bine şi află dacă se pregăteşte să te părăsească!

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 22:53
Horoscop: Cum îţi dai seama că e atras de altcineva, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din această zodie devine destul de irascibil atunci când ştie că te trădează, chiar şi cu gândul. Orice îi spui se atacă şi se intimidează atunci când îi ceri socoteală, şi asta pentru că nu are curajul să recunoască ceea ce simte. Fuge de orice responsabilitate, iar dacă relaţia voastră durează de ceva vreme, atunci va refuza orice fel de angajament cu tine.

Horoscop: Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă iubitul tău din această zodie nu îşi mai face timp pentru tine şi te ignoră total, atunci este clar că gândul îi zboară departe. Faptul că stă peste program la locul de muncă sau găseşte mereu motive de a pleca de lângă tine, atunci trebuie să îţi pui semne de întrebare. Nu trebuie să treci cu vederea peste aceste scăpări, aşa că cere-i să îţi spună sincer ceea ce simte.

Horoscop: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este foarte atent şi drăgăstos atunci când iubeşte, iar dacă acest lucru se schimbă, înseamnă cu nu mai este atras de tine. Faptul că îşi face planuri de unul singur şi că nu mai vorbeşte la plural despre voi, este un semnal de alarmă că poate şi-a găsit pe altcineva. Devine din ce în ce mai supărat când eşti în preajma lui şi vezi foarte clar că nu îi mai face plăcere prezenţa ta.

Horoscop: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din zodia Peşti se schimbă total atunci când e atras de altcineva şi uită că are o parteneră. Dragostea îl transformă cu totul, iar dacă acest lucru se întâmplă, atunci va refuza să se mai afişeze în public cu tine. Face acest lucru de teama de a nu fi văzut de cineva sau poate chiar de persoana cu pricina. Nu mai este afectuos şi se enervează pe tine fără motiv.

Horoscop: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec caută cu disperare motive de ceartă, tocmai pentru a grăbi despărţirea definitivă dintre voi. Nu contează dacă are motive sau nu, se leagă de orice pentru a-şi demonstra atât lui, cât şi ţie, că nu vă mai potriviţi. Este laş când vine vorba de recunoscut sentimente, pentru că realizează că ceea ce face nu este deloc corect faţă de tine.

Horoscop: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul se schimbă total atunci când pune ochii pe altcineva şi se comportă ca un mitocan cu tine. Este irascibil mai tot timpul şi se enervează orice ai face sau ai spune. Un motiv în plus că s-a îndrăgostit de altcineva este că nu mai este atras de tine şi nu îşi mai doreşte să facă sex cu tine.

Citeşte mai mult pe eva.ro