Horoscop. Cum îţi dai seama că îl satisfaci în pat, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Nu toţi bărbaţii sunt direcţi atunci când vine vorba de sex, aşa că trebuie să înveţi să-i citeşti. Descoperă semnele prin care îţi arată că e mulţumit de tine în dormitor!

18 feb. 2014, 20:45
Horoscop. Cum îţi dai seama că îl satisfaci în pat, în funcţie de zodia lui

Horoscop Peşti (19 februarie – 20 martie)
Acest nativ nu va urla niciodată de plăcere, pentru că i se pare ruşinos. În schimb, îţi va zâmbi şi te va mângâia pe tot parcursul relaţiei intime pe care o aveţi. Te vei simţi iubită, si această dovadă este suficientă.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Reacţiile Berbecului sunt mai mult decât evidente atunci când e satisfăcut în pat. Urletele de plăcere vor spune totul, şi nu vor fi deloc false. Bărbaţii se ruşinează de obicei şi încearcă să nu iasă ân evidenţă faptul că se simt atât de bine, dar acesta pur şi simplu nu reuşeşte să se abţină.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur este foarte rezervat şi îşi ascunde trăirile destul de bine. Orgoliul masculin nu îl lasă nici să îţi spună direct cât de minunat l-ai făcut să se simtă, dar nici nu strigă de plăcere fără să se poată controla. Dacă eşti foarte atentă, vei citi pe faţa lui satisfacţia, dar nu vei reuşi să-i smulgi niciun sunet.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din această zodie este direct şi îţi spune cu exactitate tot ce simte el în acele momente intense. Nu trebuie să te chinui să îţi dai seama dacă îi place cu tine sau nu, pentru că va avea grijă să te îndrume tot timpul ca să nu dai greş.

Horoscop Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac este ruşinos şi se abţine cât poate de la gemete. Atunci când se va simţi foarte bine, acesta va scoate câteva sunete, iar tu vei remarca cu siguranţă acest lucru. Reacţiile lui sunt însă în foarte strânsă legătură cu încrederea pe care o are în tine, dar şi cu stadiul relaţiei în care se află.

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este foarte atent în pat, dar îşi pierde din concentrare atunci când atinge plăcerea maximă. Sunetele pe care le scoate sunt incontrolabile, fapt pentru care până şi ţie îţi este jenă să nu îl audă cei din apropierea voastră.
 

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este foarte discret când vine vorba de trăirile lui, dar când atinge plăcerea maximă nu se mai poate controla. Gesturile tandre, mimica feţei, dar şi strigătele puternice sunt suficiente pentru a-ţi da seama că se declară satisfăcut.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro