Horoscop: Cum îţi dai seama că te minte, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi se dau repede de gol, în timp ce alţii reuşesc cu uşurinţă să ascundă anumite lucruri. Dacă eşti la început de relaţie, este foarte greu să-ţi dai seama dacă iubitul tău îţi ascunde ceva.

19 aug. 2014, 08:18
Horoscop: Cum îţi dai seama că te minte, în funcţie de zodia lui

Astrele iti vin si de aceasta data in ajutor si iti dezvaluie cateva secrete. Daca vrei sa iti dai seama cand te minte iubitul tau, e suficient sa stii in ce zodie s-a nascut.

Berbec

Barbatul Berbec e la fel de evident precum un copil atunci cand minte. Daca il acuzi de ceva, el incepe sa se agite si sa ridice tonul, in speranta ca va scapa basma curata. Toate aceste reactii nu inseamna nimic altceva decat simplul fapt ca iubitul tau te-a mintit si nu poate sa recunoasca acest lucru.

Citeşte şi Horoscop: Ce zodii au parte de noroc la bani

Taur

Barbatul nascut in zodia Taur nu e greu de citit. El devine mofturos si nesigur pe el atunci cand minte, iar tu iti poti da seama foarte usor daca face acest lucru. Nu isi va recunoaste vina si nici nu va incerca sa-si ceara scuze, insa in mod sigur va fi deranjat de situatie si va incerca sa evite orice conversatie.

Citeşte şi HOROSCOP: Cu ce zodie eşti compatibil amoros în funcţie de zodia ta

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni nu obisnuieste sa minta. El este foarte sigur pe el, iar firea lui rebela il impiedica sa ascunda ceva. Daca il vei prinde cu minciuna, fii sigura ca se va aprinde si va incepe sa-ti reproseze ca esti prea bagacioasa sau ca il controlezi prea des.

Restul horoscopului pe Ele.ro.