Horoscop: Cum îţi impresionezi partenerul în funcţie de zodie

HOROSCOP: Cum tie iti place sa fii surpinsa placut de catre partenerul tau, cu siguranta si lui ii plac astfel de gesturi. Zodia lui ti-ar putea da indicii cu privire la modul in care il poti surprinde.

12 iul. 2014, 08:17
Horoscop: Cum îţi impresionezi partenerul în funcţie de zodie

Barbatul Berbec
Barbatul Berbec este pasional, energic si ii plac provocarile. Daca vrei sa il surprinzi, fii spontana, invita-l intr-o vacanta cu doar putin timp inainte de plecare. Acesta nu va refuza niciodata propunerea. Daca vrei sa il suprinzi in alt mod, pregateste-ti cea mai provocatoare tinuta si asteapta-l seara la cina. Astfel ii vei delecta simtul pasional.

Barbatul Taur
Barbatul Taur este senzual, visator, cu simturile foarte bine dezvoltate. Daca vrei sa il suprinzi, pregateste-i o cina romantica, cu o ambianta placuta si invaluita de miresme.

Barbatul Gemeni
Barbatul Gemeni este energic, mereu dornic de a experimenta lucruri noi. Daca doresti sa il suprinzi fa-i cadou o saritura cu parasuta. Il vei surprinde cu siguranta si va fi foarte incantat.

Barbatul Rac
Barbatul Rac este sensibil si un romantic incurabil. Surprinde-l cu momente pline de romantism si fantezie. Cand iesiti la cina in oras, fie la o plimbare in parc, imbraca-te feminin, senzual si parfumeaza-te cu miresme care amintesc de parfumul trandafirilor. Astfel ii vei creea atmosfera romantica de care acesta are nevoie.

Barbatul Leu
Cum barbatului Leu ii place sa-si surprinda partenera cu daruri scumpe si de bun gust, acelasi lucru asteapta si el. Daca bugetul iti permite, surprinde-l cu o vacanta exotica intr-un loc nou in care nu ati mai fost, sau macar propune-i acest lucru. Nu va refuza cu siguranta.

Barbatul Fecioara
Barbatul Fecioara este o fire destul de dificila, nu pune accent pe pasiunea dintr-o relatie. Daca vrei sa il suprinzi placut, invita-l la teatru. Cina romantica nu va functiona in cazul lui.

Citeste restul zodiilor pe Clickpentrufemei.ro