HOROSCOP: Cum îţi înlături rivalele în dragoste, în funcţie de zodia ta

Ai de-a face cu o fostă iubită a partenerului tău care pare să-l vrea înapoi şi încearcă tot felul de trucuri? Sau bărbatul de care eşti îndrăgostită a intrat în atenţia unei alte femei? Dacă eşti nevoită să lupţi pentru dragostea lui, află ce arme să foloseşti ca să "spulberi" concurenţa. Iată ce să faci, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 09:37
HOROSCOP: Cum îţi înlături rivalele în dragoste, în funcţie de zodia ta

Scorpion. Secretele sunt armele tale, pentru că te pot ajuta să-ţi înlături inamica. Te pricepi de minune să-i afli chiar şi cele mai murdare secrete pe care să le foloseşti împotriva ei.

Săgetător. Pentru a-ţi înlătura rivala, te ajută foarte mult spiritul tău de aventură şi faptul că eşti foarte amuzantă, astfel încât iubitul tău nu mai vede pe nimeni altcineva în afară de tine.

Capricorn. Eşti foarte hotărâtă să-l pătrezi pe cel pe care îl iubeşti, iar principala ta armă este tocmai independenţa. Dai dovadă de sânge rece atunci când ai de-a face cu o rivală, iar aerul tău sobru şi serios inspiră respect.

Vărsător. Încearcă să-ţi menţii calmul şi, mai ales, învaţă să ai încredere în cel pe care îl iubeşti. Dacă te transformi într-o iubită isterică, îţi tai singură din farmecul.

Peşti. În momentele în care o a treia persoană încearcă să intervină între voi, tot ce trebuie să faci este să recreezi acele momente speciale care vă leagă atât de mult.

Berbec. Dacă ai o rivală care vrea să-ţi „sufle” iubitul trebuie să mergi pe intimidare. Ţine-ţi furia sub control şi apelează numai la o discuţie foarte directă, prin care să-ţi pui rivala la punct.

Taur. Când o altă femeie îi dă târcoale iubitului tău, tot ce trebuie să faci este să te axezi pe latura ta sexy şi irezistibilă. Transformă-i iubitului tău viaţa în rai, astfel încât nici să nu mai vadă alte femei.

Gemeni. Cuvintele sunt principala ta armă, iar o discuţie tăioasă cu cea care vrea să-ţi fure iubitul îţi va aduce cu siguranţă victoria. Sarcasmul tău aspru o va aduce în pragul depresiei!

Rac. Dacă ai de-a face cu o femeie care vrea să-ţi fure partenerul, îţi pui rapid „cleştii” în funcţiune şi înlături concurenţa. Trebuie să-i oferi iubitului tău şi mai multă afecţiune, pentru că astfel va fi sigur că tu eşti sufletul său pereche.

Leu. Nu îţi este teamă de confruntări, dar preferi să acţionezi din umbră, astfel încât să nu atragi atenţia asupra celei care are planuri necurate. Bazează-te mult pe frumuseţea ta şi pe faptul că eşti irezistibilă pentru iubitul tău.

Fecioară. Reacţionezi destul de brutal când o rivală încearcă să-ţi fure iubitul. Nu îţi este teamă de o confruntare directă şi ai toate şansele să o pui la punct din primele clipe.

Balanţă. Eşti foarte diplomată şi încerci să rezolvi orice tip de conflict pe cale paşnică. Dar când nu se poate, îţi iei inima în dinţi şi lupţi pentru dragostea ta.