HOROSCOP: Cum îţi SABOTEZI relaţiile, în funcţie de zodie

Viaţa sentimentală nu este un aspect tocmai uşor de gestionat, iar obstacolele apar uneori la tot pasul. Cele mai dificile încercări într-o relaţie ni le creăm, însă, singuri, şi, cine ar fi crezut?, ţin de zodia în care ne-am născut.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 12:06
HOROSCOP: Cum îţi SABOTEZI relaţiile, în funcţie de zodie

Află aici cum îţi sabotezi relaţiile şi viaţa amoroasă, în funcţie de zodia în care te-ai născut:

Balanţă

De dragul armoniei, eşti dispus la multe compromisuri, însă tocmai de aici apar, de cele mai multe ori problemele. Prea mult lăsat de la tine ajunge să se transforme în frustrare şi, la un moment dat, sacrificiile repetate se vor întoarce împotriva relaţiei pe care încerci să o salvezi.

Scorpion

Relaţiile nativilor acestei zodii au tendinţa să nu reziste prea mult tocmai din cauza geloziei şi a posesivităţii excesive. Asemenea sentimente negative este bine să fie lăsate deoparte, dacă vrei o relaţie „ca-n poveşti”.

Săgetător

Principala trăsătură a nativilor din Săgetător este nestatornicia, iar de multe ori aceasta vine din nevoia de a găsi perfecţiunea văzută la alţii. Această goană permanentă după fericire aduce, însă, paradoxal, multă tristeţe şi neîmplinire în viaţa sentimentală a Săgetătorilor, care ar fi mai bine sî înveţe să preţuiască ceea ce au decât să alerge mereu după ideal.

Capricorn

Nativii acestei zodii îşi aleg deseori partenerii după statutul social şi financiar, ceea ce îi face, însă, să piardă din vedere aspecte mult mai importante într-o relaţie. Din acest motiv cu greu vor reuşi să aibă o relaţie cu adevărat fericită.

CITEŞTE ŞI: HOROSCOP: Cu cine SĂ NU TE CUPLEZI în funcţie de zodie

Vărsător

Relaţiile Vărsătorilor au tendinţa să se destrame din cauză că aceştia nu prea ştiu să-i aprecieze pe cei care îi iubesc. Se plictisesc repede, devin superficiali şi reci, iar comportamentele ce derivă de aici îi pun rapid pe fugă pe partenerii nativilor din această zodie.

Peşti

Cei născuţi în această zodie nu stau prea bine la capitolul comunicare, astfel că ei acumulează o mulţime de frustrări şi tensiuni când ceva îi deranjează într-o relaţie. Acestea se adună o lungă perioadă de timp, pentru ca apoi „buba” să se spargă şi să ducă, de cele mai multe ori, la ruperea relaţiei.

Berbec

De cele mai multe ori Berbecii intră în relaţii nu tocmai potrivite pentru ei deoarece au tendinţa ca, la început, să ignore anumite semnale negative legate de partener, în speranţa că lucrurile se vor schimba.

Taur

Încăpăţânarea, orgoliul şi reticenţa la schimbări sunt cei mai mari duşmani ai Taurilor în viaţa sentimentală. Dacă pentru unii prea multe compromisuri dăunează, lipsa acestora este şi mai rea şi mai mult ca sigur va duce la ruptură, chiar dacă relaţia părea a fi una promiţătoare.

CITEŞTE ŞI: HOROSCOP: Când te vei căsători, în funcţie de zodie

Gemeni

Proverbiala lipsă de răbdare a nativilor acestei zodii le creează destule greutăţi în viaţâa sentimentală. Odată cu apariţia plictiselii, Gemenii încep să vadă exclusiv defectele partenerului şi de aici până la despărţire nu mai este cale lungă.

Rac

Zodie de apă, Racii vor ca relaţia să curgă cât mai repede şi lin, dar de aici apare tendinţa lor de a face planuri mult mai repede decât ar fi pregătit partenerul, care începe să se simtă presat şi este probabil să o ia la sănătoasa. Când nativii acestei zodii învaţă să lase lucrurile să vină de la sine într-o relaţie şi să nu mai ardă etapele, şansele de a descoperi fericirea vor creşte semnificativ.

 

Leu

Perfecţionismul Leilor îi face să aibă aşteptări uneori nerealiste de la partenerii lor. Iar când acestea nu sunt îndeplinite, apar dezamăgirile şi nefericirea.

Fecioară

Pretenţiile ridicate pe care le ai te pot transforma uneori într-un partener cicălitor şi (prea) critic, chiar de la începutul relaţiei. Atenţie, deci, la atitudine, pentru că partenerul se poate speria sau sătura, ceea ce nu poate duce la nimic bun.