HOROSCOP: Cum iubeşti în funcţie de zodie

Horoscop: Fiecare om are propria lui "semnatura amoroasa", un fel de tipar in iubire determinat de semnul zodiacal sub care s-a nascut.

03 mai 2014, 06:27
HOROSCOP: Cum iubeşti în funcţie de zodie

HOROSCOP BERBEC – pasiunea si indrazneala este stilul amoros al nativului acestei zodii. Berbecul se avanta cu coarnele inainte atunci cand descopera obiectul atractiei, da dovada de curaj, dar si de inconstienta, uneori, cand actioneaza impulsiv in fata persoanei de care s-a indragostit si pe care o vrea doar pentru sine.

HOROSCOP TAUR – mai lent si senzual, nativul acestei zodii stie exact cine este si ce vrea. Loial si rabdator, taurul iubeste in liniste si isi asteapta partenerul timp indelungat. Taurul este dispus la mari sacrificii spre binele relatiei, dar daca ajunge la concluzia ca tot efortul sau a fost in zadar, va reactiona vulcanic.

HOROSCOP GEMENI – inainte de intalnirea iubirii, nativul acestei zodii pretuieste intalnirea mintilor. Pentru el, totul incepe ca o provocare in care trebuie mai intai sa-si zapaceasca, sa-si dea pe spate obiectul atractiei si mai apoi sa actioneze pe latura senzuala. Nativul acestei zodii adora sa fie stimulat prin dezbatere, apreciind inteligenta, dar si viclenia in unele cazuri.

HOROSCOP RAC – visator si intuitiv, nativul aceste zodii isi doreste din rasputeri sa-si destainuie sentimentele partenerului sau, sa simta apropierea emotionala de acesta si intelegerea in cuplu. Foarte sensibil din fire, iubirea racului este una protectiva si sustinatoare.

HOROSCOP LEU – creativ si jucaus, nativul acestei zodii are in permanenta nevoie de atentie, mai ceva ca un copil razgaiat. Pana una alta, poarta zodia „regelui junglei”, motiv pentru care este de la sine inteles ca leul iubeste mai intai iubirea partenerului fata de el si apoi pe partener ca persoana.

HOROSCOP FECIOARA – analitica si ganditoare, fecioara necesita confirmare din parte partenerului. Indiferent cat arata acesta din gestul, el trebuie sa-i spuna fecioare cat, cum, de ce o iubeste, confirmarile verbale fiind esentiale pentru bunastarea emotionala a nativului acestei zodii. Insa, cu cat primeste mai mult, cu atat ofera mai mult o fecioara, egaland intotdeauna generozitatea si iubirea partenerului.

HOROSCOP BALANTA – romantic si sociabil, nativul acestei zodii va pune, mai mereu, pe primul plan placerile partenerului sau. Pentru o balanta este esential ca tensiunile si conflictele in relatia de cuplu sa fie mentinute la un nivel minim, pentru ca altfel interfereaza cu echilibrul si armonia pe care balanta pe apreciaza atat de mult in absolut orice fel de relatie.

Citeste continuarea pe lyla.ro


loading...