Horoscop: Cum petrec zodiile de Sărbători

Unii dintre noi petrecem mai bine decât ceilalţi. Este sezonul Sărbătorilor, uită de orice griji sau drame şi încearcă să vezi partea bună. Este o perioadă magică a anului şi singurele noastre girji ar trebui să fie cadourile.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 13:40
Horoscop: Cum petrec zodiile de Sărbători

Berbec

Distractia este prioritatea ta numarul unu si este de doua ori mai importanta in perioada Sarbatorilor. Cu atatea motive sa petreci singura in decembrie, cel mai probabil iti vei umple programul cu cele mai cool petreceri. (asta daca deja nu ai inceput sa petreci).

Berbecii nu au neaparat nevoie de un motiv pentru a petrece, dar impreunarea activitatii preferate cu Sarbatorile face totul sa fie si mai frumos. Toate aceste petreceri te pregatesc de cel mai serios party al sezonului: Revelionul!

Taur

Sezonul Sarbatorilor este cea mai buna metoda de relaxare pentru Tauri. Iti place sa te recompensezi pentru un an in care ai muncit mult cu tot felul de cadouri in spiritul Sarbatorilor, dar in special cu bautura si mancare.

Pe parcursul Sarbatorilor, cel mai probabil te faci comod pe canapea pentru urmatoarele saptamani in timp ce ceilalti se grabesc sa rezolve pregatirile.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care face cea mai bună mâncare de sărbători

Gemeni

Daca nativii Gemeni nu calatoresc deja in timpul Sarbatorilor, mereu s-au intrebat cum ar fi sa dispara pentru o saptamana din oras si sa incerce ceva nou. Mai ales cand vine toata familia sa stea cu tine si te streseaza cu toate intrebarile, iar tu probabil visezi la o escapada de la tot acest stres.

Chiar daca tu planuiesti o excursie la ski cu prietenii apropiati, aceasta perioada a anului este perfecta pentru o revitalizare in noul an.

Rac

Racii refuza stresul in perioada Sarbatorilor, din cauza asta s-au pregatit cu mult inainte si acum singura lor grija este sa nu se arda cozonacii.

Iubesti sarbatorile si nu vezi sensul in a te stresa pana in ultimul minut. De ce? Pentru ca nu iti doresti sa ai un Craciun aglomerat si nu ai de ce sa fii stresat.

Citeşte mai mult pe elle.ro