Horoscop. Cum reacţionează când îl refuzi, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Fiecare bărbat are propria lui personalitate, aşa că nu ştii la ce să te aştepţi din partea lor. Află cum interpretează refuzul tău la avansurile sau propunerile lui indecente!

07 mart. 2014, 21:42
Horoscop. Cum reacţionează când îl refuzi, în funcţie de zodia lui

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti este foarte sensibil şi mai are puţin şi plânge atunci când îi refuzi ceva. De cele mai multe ori se foloseşte de această tehnică pentru a te manipula grosolan, de alte ori chiar simte acest lucru, deci nu ştii cum să interpretezi. Dacă nu te duci să îl împaci, fa fugi să caute alinare în altă parte.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din această zodie nu acceptă înfrângerea şi este profund rănit în orgoliu dacă îi refuzi orice propunere de-a lui. Va fugi numaidecât în braţele alteia care este dispusă să facă tot ce îi trece lui prin cap.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur nu cedează deloc uşor şi o să încerce să te convingă mişeleşte să faci ceea ce îşi doreşte. Nici nu aude refuzul că deja începe să caute altă alternativă, fie că e vorba de o vizită la părinţii lui împreună cu tine, fie de cum să te aducă mai repede în pat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni este un foarte bun manipulator de cuvinte şi se face că uită refuzurile pe care le primeşte. Cu mult tact şi perseverenţă, acest bărbat nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac se va da pe lângă tine şi te va linguşi până când va obţine ceea ce îşi doreşte, chiar dacă a primit destule refuzuri până acum. Vei fi nevoită să faci ce spune pentru a scăpa de insistenţele lui insuportabile.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din această zodie îţi va respecta întotdeauna deciziile şi nu te va forţa în niciun fel să accepţi ceva ce nu te face să te simţi confortabil. De cele mai multe ori, atitudinea lui şi dreptatea cu care acţionează te îndeamnă să faci compromisuri de dragul lui.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară nu este făcut pentru refuzuri şi nici nu ştie cum să reacţioneze într-o astfel de situaţie pe care nu o concepe. El merge la sigur, aşa că doar când are certitudinea că va obţine ceea ce îşi doreşte te va aborda.

Cite;te mai mult pe eva.ro