Horoscop. Cum să afli dacă te iubeşte cu adevărat, în funcţie de zodia lui

Dacă iubitul tău nu e genul care să îşi pună sentimentele pe tavă, cu siguranţă ai nevoie de aceste indicii ca să afli dacă te iubeşte cu adevărat!

14 iun. 2016, 08:23
Horoscop. Cum să afli dacă te iubeşte cu adevărat, în funcţie de zodia lui

GEMENI. Nativul din zodia Gemeni îţi va arăta că te iubeşte cu adevărat în momentul în care îl pui în faţa unor schimbări pe care nu şi le doreşte.

Dacă e fericit cu tine aşa cum sunteţi acum, nu va vrea să se modifice nimic în relaţia voastră, ba chiar va fi speriat că te va pierde în alte condiţii. Nu vei scăpa de el dacă ai planuri în care nu l-ai inclus şi îţi va demonstra că te va urma oriunde.

Citeşte şi Strategii de aplanare a certurilor în relaţia de cuplu care chiar funcţionează

RAC

Dacă nu îi e ruşine cu tine oriunde ar merge şi vrea să îl urmezi peste tot, atunci aceasta ar putea fi dovada cea mai clară că sentimentele lui pentru tine sunt reale.

Cu cât te ţine mai ascunsă şi te păstrează doar pentru el, cu atât ai toate motivele să îţi pui semne de întrebare cu privire la viitorul vostru împreună.

LEU

O atitudine relaxată din partea lui nu îţi arată neapărat că are încredere în tine, ci din contră poate semnala faptul că îi eşti indiferentă.

Fă mutări importante în viaţa voastră de cuplu şi vezi dacă bagă de seamă şi dacă ia atitudine. Dacă e preocupat de asta şi caută răspunsuri pentru ce se petrece, atunci cu siguranţă i-ai atras atenţia şi l-ai făcut să îşi expună sentimentele!

FECIOARĂ

Nativul din Fecioară este o persoană care nu poate sta indiferent atunci când vede că se petrece ceva cu tine.

Nu contează cât de ocupat ar fi, îşi va face mereu timp pentru tine şi pentru nevoile tale. Va sesiza imediat dacă te-ai răcit de el şi dacă te iubeşte cu adevărat nu va lăsa situaţia aşa. Abordează o atitudine distantă faţă de el şi vezi cum reacţionează. Dacă se consumă şi încearcă să te împace, atunci el e alesul!

Citeşte şi Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 13-19 iunie 2016. Ce zodii au probleme de sănătate

BALANŢĂ

Nativul din Balanţă este foarte orgolios şi îţi vei da seama că te iubeşte cu adevărat doar dacă îl pui în situaţii stânjenitoare.

Mărturiseşte-i că ţi-ai dat seama că nu este bun pentru tine şi dacă îţi va răspunde cu aceeaşi monedă cu siguranţă l-ai rănit şi încearcă să se apere, el simţind exact pe dos de fapt. O atitudine defensivă din partea lui arată exact opusul sentimentelor sale!

SCORPION

Nativul din Scorpion îşi va arăta adevăratele sentimente pentru tine doar atunci când se simte în pericol.

Este destul de gelos, aşa că dacă vede că alt bărbat te place, va lua foc, cu siguranţă. E posibil ca această atitudine să devină o obsesie uneori, de aceea trebuie să fii foarte atentă la ce îi permiţi sau nu şi să îl înveţi unde trebuie să se oprească.

Restul zodiilor pe eva.ro.