Horoscop: Cum să ai o partidă de sex de nota 10 cu un Vărsător

Dacă vrei să-l impresionezi pe partenerul din zodia Vărsătorului în dormitor, trebuie să fii pregătită cu cel puţin 5 elemente esenţiale, care îl vor face să revină cu siguranţă în braţele tale.

RomaniaTV.net
12 oct. 2015, 11:40
Horoscop: Cum să ai o partidă de sex de nota 10 cu un Vărsător

Horoscop: Dat fiind că este genul de om pe care îl atrage mai degrabă personalitatea unei femei, mintea ta este cea care-l va pune pe jar înainte de a ajunge în dormitor. Nu uita că o partidă excelentă de sex cu un nativ din zodia Vărsătorului vine abia după ce ai reuşit să îi înţelegi personalitatea.

Bărbatul Vărsător tratează pe toată lumea şi absolut toate laturile vieţii sale, fie profesională, fie amoroasă, în mod egal. E curios şi îi place aventura, dar nu te aştepta să pară dat pe spate atunci când preiei iniţiativa. I se pare firesc!

HOROSCOP: 9 motive pentru care ai nevoie de un prieten Vărsător în viaţa ta

Dacă ai înţeles că elementul cheie în relaţia cu un bărbat născut în zodia Vărsătorului este lipsa aşteptărilor, atunci eşti pregătită să pui în aplicare cele 5 ponturi care garantează momente intime de neuitat.

1. DEPĂŞEŞTE-L LA CAPITOLUL SPONTANEITATE

dar nu prea mult, dacă nu vrei să-l frustrezi! Dacă nu ai ajuns încă la această performanţă, încearcă să ţii pasul cu el. Fii activă şi pregătită mental pentru absolut orice îi trece prin minte. Foloseşte-ţi imaginaţia şi apelează la cele mai inedite modalităţi de explorare sexuală.

Horoscop: Femeile care scot untul din tine. Ele sunt cele mai bune soţii

2. PRELUDIU FĂRĂ AŞTEPTĂRI

Trebuie să ai în vedere că spontaneitatea şi lipsa lui de inhibiţii nu garantează o partidă de sex sălbatică. Nu te va lipi de perete, aşa cum vezi în filme, posedându-te aici şi acum. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi, iar cum preludiul joacă un rol important pentru el în cadrul actului sexual, abordarea lui se bazează în mare parte pe investigaţii, explorări şi descoperiri.

Dacă vezi că se pierde în discuţii fără cap şi fără coadă, preia iniţiativa, iar când vezi că a prins gustul, lasă hăţurile din mână şi bucură-te de experienţă! Modul în care tu răspunzi mişcărilor lui acţionează ca un puternic afrodiziac în cazul Vărsătorului.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.