HOROSCOP: Cum să atragi norocul de partea ta, în funcţie de zodie

Nativa din Scorpion este protejată de talismanele ce reprezintă pasărea Phoenix. Află care sunt amuletele tale norocoase, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
19 feb. 2013, 10:08
HOROSCOP: Cum să atragi norocul de partea ta, în funcţie de zodie

Vărsător. Simbolul egiptean ankh este norocos pentru nativii din vărsător. De asemenea, păsările sunt aducătoare de noroc pentru aceşti nativ din semn de aer.

Peşti. Tridentul, simbolul lui Neptun, este un talisman norocos pentru nativii din peşti. De asemenea, stelele şi căluţii de mare le aduc noroc acestor nativi.

Berbec. Poţi folosi talismane sub formă de fulgere, iar dacă vrei să-ţi găseşti marea iubire, o bijuterie din aur cu rubine este perfectă pentru a atrage un partener iubitor şi înstărit.

Taur. Talismanele din cupru cu orice tip de piatră preţioasă sau semipreţioasă sunt foarte norocoase pentru nativii din taur.

Pentru nativii din Gemeni, talismanele sub formă de fluturi, libelule sau păsări sunt foarte norocoase. Oglinzile sunt de asemenea elemente care alungă spiritele nocive şi care le aduc noroc nativilor din gemeni.

Rac. Amuletele care reprezintă luna, scoici, steluţe sau căluţi de mare le aduc noroc acestor nativi. Sunt de asemenea protejaţi de bijuteriile din argint cu perle.

Leu. Talismanele în formă de stele sau soare sunt deosebit de norocoase pentru nativii din leu, care sunt guvernaţi de soare.

Pentru nativii din zodia Fecioarei, talismanele în formă de îngeri sunt norocoase şi protectoare. Cele în formă de fructe sau cornul abundenţei le aduc acestor nativi noroc de bani şi şansă în carieră şi afaceri.

Balanţă. Talismanele care reprezintă corbul sau vulturul sunt norocoase pentru nativii din balanţă. De asemenea, albina sau Cupidon înaripat sunt alte simboluri menite să aducă protecţie şi noroc acestor nativi.

Scorpion. Amuletele ce reprezintă pasărea Phoenix le aduc noroc şi protecţie acestor nativi. Şi vulturul este un protector al zodiei.

Săgetător. Arcul şi săgeata aduc noroc acestor nativi. Şi amuletele în formă de cai sau potcoave sunt de asemenea foarte norocoase pentru ei.

Capricorn. Talismanele în formă de albine sunt purtătoare de noroc pentru aceşti nativi. Cuarţul roz îi ajută pe aceşti nativi să nu se abată de la calea pe care şi-au ales-o şi îi protejează de energiile negative.


loading...