Horoscop: Cum să-i pregăteşti cel mai grozav Valentine’s Day, în funcţie de zodia lui

Se apropie Valentine's Day, ceea ce înseamnă că te confrunţi cu o dilemă: să-i pregăteşti ceva special, ieşit din comun, pentru a-l impresiona sau pur si simplu să faceţi o ieşire romantică şi să-i dăruieşti ceva din suflet?

RomaniaTV.net
03 feb. 2014, 10:13
Horoscop: Cum să-i pregăteşti cel mai grozav Valentine’s Day, în funcţie de zodia lui

Pentru multi, Valentine’s Day este o zi ca oricare alta, si nu pun mare pret pe cadouri scumpe sau iesiri extravagante. Pentru a te asigura ca nu dai gres in ceea ce-l priveste pe iubitul tau, trebuie sa stii ce isi doreste.

Analizeaza-i trasaturile tipice zodiei lui si descopera cum sa-i pregatesti cel mai grozav Valentine’s Day.

Berbec

Berbecul este adeptul surprizelor, el isi doreste ca totul sa fie spontan. Nu te obosi sa-i cumperi cadouri scumpe, pe care le va lasa intr-un dulap, acasa, ci mai degraba incearca sa fii mai inspirata si sa-i propui ceva pe moment. Orice fel de activitate poate fi privita cu ochi buni de iubitul tau, mai ales daca nu trebuie sa-si faca griji ca nu este imbracat corespunzator.

HOROSCOP. Ce parfum să-i cumperi de VALENTINE’S DAY, în funcţie de zodie

Taur

Taurul este foarte gurmand, si fara doar si poate, o zi perfecta pentru el este aceea in care tu ii gatesti ceva special. Asadar, este suficient ca de Valentine’s Day sa-i pregatesti o cina romantica, la tine acasa, urmata de o partida de sex foarte intensa. Iubitul tau te va adora. Atentie, nu uita de vinul rosu.

Gemeni

Barbatul Gemeni adora sa fie in centrul atentiei si sa vada ca depui un efort pentru a-i face pe plac, ceea ce ar putea sa-l faca putin insensibil. Insa, daca vrei sa-i pregatesti ceva cu adevarat special de Valentine’s Day, incearca sa-i faci un cadou personalizat, prin care sa se vada efortul depus de tine.

Restul horoscopului pe Ele.ro.