HOROSCOP: Cum să-l calmezi când e nervos, în funcţie de zodia lui

Află ce trebuie să faci ca să nu declanşezi o ceartă cu iubitul tău în momentele sale irascibile, în funcţie de zodia lui.

RomaniaTV.net
01 dec. 2012, 14:14
HOROSCOP: Cum să-l calmezi când e nervos, în funcţie de zodia lui

Săgetător. Cel mai bine este să-l laşi în pace pentru câteva minute pe iubitul tău atunci când pare nervos. Din fericire îi trece repede.

Capricorn. Pentru că are tendinţa de a se învinovăţi, chiar dacă nu o spune, are nevoie de încurajările tale, câteva mângâieri şi cuvinte dulci.

Vărsător Dacă vrei ca iubitul tău să scape rapid de starea de iritare, trebuie să discuţi cu el pe tema care i-a provocat-o.

Peşti. Foloseşte mângâieri, atingeri tandre şi săruturi pentru a-l face să iasă din starea de nervozitate.

Berbec. Pleacă din calea lui, dacă nu vrei să-ţi găsească şi ţie ceva de reproşat, asta în cazul în care nu ai fost chiar tu motivul pentru care s-a enervat iniţial.

Taur. Ca să-l faci să se calmeze, trebuie doar să-l lași liniștit pentru câteva secunde. Un masaj relaxant și câteva cuvinte dulci îl ajută totuși să uite de supărare.

Gemeni. Ca să-l ajuți să se calmeze este necesar să rămâi măcar tu calmă.

Rac. Ca să-l ajuți să treacă peste aceste momente tensionate, este suficient să-i oferi câteva clipe de tandrețe, fie că e vorba de cuvinte de încurajare, mângâieri pline de dragoste sau câteva laude subtile.

Leu. Ca să îl ajuți să se calmeze, trebuie să discuți cu el pe această temă și să-l faci să înțeleagă că nimic nu merită să se strezeze atât de mult.

Fecioară. Trebuie să-l lași să-și manifeste furia și, foarte important, să nu iei apărarea celui/celor care l-au enervat!

Balanţă. Ca să-l ajuți să se calmeze trebuie să-i amintești cât este de important să mențină echilibrul și să  nu exgereze.

Scorpion. Uită greu, iartă la fel de greu, de aceea, ce poți face este doar să-i arăți susținerea ta și să-i amintești să mai lase de la el, din când în când.