Horoscop: Cum să te comporţi la prima întâlnire, în funcţie de zodia lui

V-aţi cunoscut la o petrecere sau prin intermediul unor prieteni comuni, aţi făcut schimb de numere de telefon, iar acum urmează să iesiţi la prima întâlnire. Ce poate fi mai frumos şi mai palpitant de atât?

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 09:12
Horoscop: Cum să te comporţi la prima întâlnire, în funcţie de zodia lui

Insa, emotiile sunt la fel de mari pentru amandoi, si in mod sigur nu ai vrea sa faci ceva gresit, care sa-l faca sa nu-si doreasca si alta intalnire cu tine.

Afla cum trebuie sa te comporti la prima intalnire, in functie de zodia lui:

Berbec

Desi in interior este un Berbec pasional, nu va lasa acest lucru sa se vada la o prima intalnire cu o persoana care ii place. In general, abordeaza o atitudine destul de rezervata, distanta, afiseaza un aer misterios, care provoaca in acelasi timp.

Ca loc pentru o prima intalnire va prefera o discoteca, pentru a evita discutiile penibile si pentru a putea dansa cat mai senzual cu persoana cu care a iesit.

Citeşte şi Ce trebuie să faci ca să facă SEX cu tine de la PRIMA ÎNTÂLNIRE. Vezi paşii

Apropo de discutii, discutiile cu un Berbec la o prima intalnire trebuie sa contina in general poante istete si usor intepatoare sau, in orice caz, cu dublu inteles.

Taur

Cand iese cu cineva pentru prima oara, Taurului nu ii va fi deloc penibil sa poarte o conversatie prieteneasca. Este o carte deschisa, in acelasi timp fiind simpatic, dar si senzual.

Citeşte şi Ce observă prima dată bărbaţii la o femeie

In general, la o prima intalnire, un Taur se va imbraca provocator si extravagant. Ca loc de prima intalnire, Taurul va prefera o cafenea scumpa unde sa poti vorbi cu el ore in sir. Subiectele de discutie sunt punctul lui forte, intotdeauna un Taur va gasi subiecte comune.

Gemeni

La o prima intalnire, un nativ al zodiei Gemeni este deschis si jovial, incearca sa poarte conversatii pe teme cat mai variate si vorbeste mult despre sine. In realitate, nu este deloc deschis, iar sincer nici pe de-o parte. De asemenea, despre relaxat nici nu poate fi vorba.

La o prima intalnire, Geamanul va fi un maestru al conversatiei. Atentie insa, caci nu spune lucruri pe care le crede, ci numai pentru a provoca discutii din care sa afle mai multe despre persoana cu care are intalnire.

Ca loc de prima intalnire, ar fi ideala o iesire la teatru, intr-un muzeu sau la cinema, pentru a avea despre ce vorbi, dar si la o terasa este o idee buna. Cel mai important lucru este comunicarea.

Rac

La o prima intalnire, Racul va fi destul de distant. Nu se simte confortabil in general in preajma persoanelor pe care nu le cunoaste, chiar daca nu o arata si nu se omoara dupa discutii nesfarsite. Prin urmare, va aborda o atitudine mai degraba misterioasa. Va da replici subtile si pline de umor si subinteles si va intepa un pic daca va gasi ocazia.

Prefera intalnirile in parc, plimbarile lungi, dar cum nu stapanesc prea bine conversatiile penibile de la inceput, ar fi preferabil un film pentru a avea subiect de conversatie si pentru a trece mai repede peste momentele stanjenitoare.

Află cum să te comporţi la prima întâlnire, în funcţie de zodia lui, pe Ele.ro.