HOROSCOP: Cum să-ţi dai seama dacă te păcăleşte

HOROSCOP: Dacă nu vrei să fii minţită sau păcălită de cel pe care ai pus ochii, află la ce trebuie să fii atentă şi citeşte-i gesturile! Zodia lui îl dă de gol!

RomaniaTV.net
15 feb. 2014, 08:43
HOROSCOP: Cum să-ţi dai seama dacă te păcăleşte

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător este cinstit cu el, dar şi cu ceilalţi. Poate greşi însă ca orice om, dar niciodată intenţionat. Dacă vrei să te convingi că este corect, urmăreşte-l atunci când cineva îi cere ajutorul.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti este ca o carte deschisă.Dacă ştie să ţină un secret şi dacă te ajută de fiecare dată când îi ceri ajutorul, atunci clar este un om cinstit. Este dezinteresat şi face totul din suflet, aşa că te poţi baza pe el.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu este nici cinstit, nici necinstit. Nu face fapte bune, dar nici nu aşteaptă să i se facă. Te poţi baza pe el în măsura în care accepţi ca fiecare să fie cu banii şi cheltuielie lui. Nu se lasă impresionat de drame, dar nici nu face pe victima ca să obţină ceva.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul din Taur ţine la egalitate şi nu face nimic fără să primească ceva în schimb. Poate fi considerat cinstit, pentru că dacă este ajutat, la rândul lui nu va întoarce spatele persoanei în cauză. Însă, dacă se oferă el să ajute înseamnă că are un interes ascuns.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni este corect şi analizează foarte atent situaţiile în care este pus. Nu te va minţi niciodată în faţă şi nu va profita de un om aflat în nevoie. Poţi să-ţi dai seama de demnitatea lui atunci dacă este invitat să ia ceva gratis. Cu siguranţă va refuza.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Acest nativ vrea să fie respectat şi apreciat, de aceea face şi el acelaşi lucru cu cei din jurul lui. Nu minte pentru a obţine ceva şi întotdeauna mulţumeşte atunci când i se face o favoare. Are foarte mult bun simţ şi nu îşi ascunde niciodată părţile rele.

HOROSCOP Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatul din Leu nu e prea cinstit, pentru că vrea să aibă beneficii de pe urma oricui. Dacă spală vasele iar apoi îţi spune că tu trebuie să faci restul treburilor, atunci nu prea te poţi baza pe el. Nu îi place să fie corect, dar aşteaptă ca cei din jur să fie.

Citeşte mai mult pe eva.ro