Horoscop. Cum să-ţi pui în valoare frumuseţea, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP. Fiecare femeie este specială în felul ei şi iese în evidenţă prin anumite trăsături fizice. Află ce parte a corpului să îţi evidenţiezi pentru a te face remarcată!

26 mai 2014, 22:21
Horoscop. Cum să-ţi pui în valoare frumuseţea, în funcţie de zodia ta

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai un corp foarte armonios şi emani sexualitate prin toţi porii. Dezgoleşte-ţi umerii şu pune-ţi decolteul în valoare prin bluziţe mulate. Şi ochii tăi emană o particularitate deosebită, aşa că privirea ta o să îi înnebunească pe mulţi. Rimelul şi tuşul pot face minuni. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Poartă cu încredere hainele mulate, mai ales bluziţele cu decolteu adânc, ai ce arăta! Corpul tău emană feminitate, aşa că rochiţele, coafurile retro şi machiajul discret vor atrage multe complimente.

Leu (22 iulie – 22 august)

E vară, aşa că pielea ta măslinie va prinde o culoare din ce în ce mai intensă. Ţi se potrivesc hainele în culori aprinse, machiajele cu sclipici şi bijureriile aurii. Pune-te în valoare!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Îţi place stilul natural şi este şi cea mai bună alegere pentru a-ţi pune frumuseţea nativă în valoare. Foloseşte nuanţe pastelate pentru haine sau machiaj şi poartă fustă fără să stai pe gânduri. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai bine te pui în valoare prin hainele luxoase. Nu poţi purta orice, nu te vei simţi bine în pielea ta. Corpul tău pare că nu are imperfecţiuni, aşa că nu te feri să dezgoleşti cât mai mult din el.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ochii sunt punctul tău forte, aşa că pune-i în valoare şi nu permite ca altceva să îi eclipseze. Optează pentru nuanţe tari de albastru sau negru, cu sclipici sau fără, ideea de mister şi senzual ţi se potriveşte de minune.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pune-ţi posteriorul în valoare şi întreţine-l pentru că el îţi va da acel ceva. Pantalonii mulaţi sau fustiţele scurte vor înnebuni bărbaţii din jurul tău, dar vor stârni şi invidiile multor femei.

Citeşte mai mult pe eva.ro